maanantai 27. elokuuta 2012

Tunnustuksia ja tunnelmakuvia







Takki - Pull&Bear / Toppi & Housut - Vero Moda / Kengät - Jeffrey Campbell / Laukku - Furla

En tainnut lainkaan liioitella, kun sanoin tuon camotakin nousevan syksyn lemppariksi. Senverran ahkerassa käytössä on tuo nyt lähiaikoina ollut. Pitää varmaan piilottaa se hetkeksi, ettei tästä tule Näin yhdistät maastokuvioisen takin -blogia. Lupaan, että tänään päälleni eksyy jotain aivan muuta. Tosin asukuvia tältä päivältä tuskin on tulossa, sillä istuskelen tässä vielä kahvikupponen kädessä hiukset märkinä. Aamulenkit junalle taitaa selkeästi olla se mun juttu.

Ajattelin nyt luoda jotain vaihtelua kuviini tuolla värimaailmalla, kun kerran vaatteet pysyvät samana. Minusta tuo luo jännää tunnelmaa. Samoin toinen jännä juttu ovat nämä liukuvärjätyt hiukset ponnarilla. Tulee jännä efekti ihan tummista hiuksista. Ja nyt lopetan tuon jännä -sanan käytön taas hetkeksi.

Sain muuten Reetalta hekti sitten tällaisen kivan tunnustuksen ja nyt muistaessani haluaisin jakaa sen eteenpäin! Tuntuuhan se nimittäin kivalta, kun tällaisia saa osakseen! Kiitos vielä piristyksestä! (-:





Tunnustuksen säännöt:
1.Kiitä bloggaajaa linkin kera keneltä tämän sait
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin :)


Haluaisin jakaa tämän tunnustuksen viidelle seuraavalle bloggaajalle:


Nyt kiidän töihin! Moikkelismoi!

<3:Khaija

8 kommenttia: