maanantai 13. elokuuta 2012

The Dress














Tämän upean mekkokaunottaren löysin kesällä Mangon aleista. Puin mekon ylleni sunnuntaisiin rippijuhliin Kallaveden kauniisiin maisemiin. Voi kuinka rakastuinkaan mekkooni vieläkin palavammin. Juhlatkin olivat varsin mainiot ja tunnelma oli lämmin, mutta sopivan rento. Ja nassu sopivan väsynyt.

Nimittäin voi noita miehiä. Kun olin ennen juhlia tunti kaupalla puunannut naamaa, kähertänyt tukkaa ja tunsin oloni varsin vetäväksi ykköset ylläni, mitä sanookaan rakas poikaystäväni. Kulta, sä näytät pikkusen väsyneeltä. Ei mitään muuta, ei yhtään siirappista kehua tai edes kiertelevää voi kulta, mä rakastan sua-:ta. Tottahan se siis varmasti olikin  kun niiden parin tunnin unien, työpäivän ja viiden tunnin junamatkan jälkeen oli pakko vielä lauantai-iltana istua yömyöhään juoruamassa Hennan luona. Mutta silti, hei c´moon. Aina voi koittaa vaikka vähän kaunistella totuutta nähdessään, että se toinen pistää pikkasen eforttia peliin. Hömelöitä ovat kaikki.

Jos mä eilen oli väsypöksy tilanne ei kyllä ole tähän mennessä parantunut juurikaan, päinvastoin. Näinpä siis taidankin mennä halimaan tuota omaa sammakkosuutani ja toivottaa teille ihanat viikon alut. Huomenna voi tuntea olevansa uudestisyntynyt, kun kerrankin kerkiää nukkua. Elämän pienia ihanuuksia. Mutta heipodei raksut!

<3:Khaija

18 kommenttia:

  1. aivan uskomattoman kaunis mekko! ja sinä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunis toi mekko! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja ihan huikeeta, kun jaksat aina kommentoida niin ihania juttuja! Just yksi päivä mietiskelin, että onpa tänne siunaantunut sydämellistä populaa (-:

      Poista
  3. Ihana mekko!! :)) Ja tosi kauniita kuvia! Etkä näytä yhtään väsyneeltä! Pöh pöh, miehet.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, aina toisinaan tulee niin randomia juttua noilta kaksilahkeisilta. Kun ei se todella pahallakaan sitä tietenkään yrittänyt sanoa :-D Mutta onneksi nuo osaavat toisinaan yllättää myös siinä positiivisessa mielessä. Niin ja eipä oo elämä tylsää, kun ei ota liian vakavasti (-:

      Mutta kiitos! Se on! (-:

      Poista
  4. Mekko on todella todella kaunis! Myös sinä näytät erittäin kauniilta. Miehillä ei oikein aina ole sitä kuuluisaa tilannetajua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kultainen Reetta! <3 Haha, jep, etenkin mitä tulee noihin kaikkiin naisjuttuihin. Muuten tuon omani tunneäly ja tilannetaju pelaavat yllättävänkin kivasti :-D mutta voi kun kehtaisinkaan kaikkia hauskoja juttuja jaella, mutta ehkä jätän ne tämän kerran arkistojen kätköihin (((:

      Poista
  5. Toi mekko sopii sulle tosi hyvin, ihme ettei ole mittatilaus mekko:)
    http://its-now-or-never-k.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! (-: Yllättävän pitkä tuo mekko kyllä, nimittäin mulla on todella paljon onkelmia aina löytää edes nilkkapituista yksilöä ja tuo on suorastan ylitsehulmuavaisen pitkä!

      Poista
  6. Stunning!!!!!

    Jes xx

    http://sisko-blog.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
  7. Eiköhän tuon mekon idea välity kolmenkin kuvan kautta... JAksais kattoo kahtaakymmentä kuvaa samasta mekosta ja ilmeistä.........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten suosittelen lämpimästi siirtymistä vähäkuvaisempien blogien pariin (-: Mä teen tätä ihan omaksi ilokseni ja harrastuksekseni fiilispohjalta, eli postauksiin tulee jatkossakin senverran kuvia kuin kulloinkin mielestäni sopivalta tuntuu (-:

      Poista
  8. oletpa upea! varsinkin viimeistä kuvaa piti jäädä ihan pidempään ihailemaan :)

    VastaaPoista