maanantai 20. elokuuta 2012

Tallinnan ostokset

Nyt esittelen parit ihan älyttömän kivat jutut, jotka onnistuin päiväristeilyltä löytämään. 


PAUL MITCHELL - Super Skinny Serum Tästä olen lukenut paaaljon hehkutusta blogeissa ja olihan se tällaisen ylikäsitellyn pörröpehkon omaavana hakea myös omaan peilikaappiini. Ensikokeilun jälkeen jäi tuotteesta ihan äärettömän hyvä fiilis. Koostumus toi mieleen silkkitipat ja tuote siloitti hiuksia ja teki niistä silminnähden hyväkuntoisen näköiset.

LUMENE - Secret Blush, sävy Heleys 2 Nyt näiden tummempien hiusten kanssa tykkäilen hieman vaaleanpunaisemmista poski- ja huulipunista, kun blondina jotenkin varoin niitä. Näinpä hankinkin tämän nyt sen iänikuisen Rimmelin punani tilalle ja tykkäilin tästä kyllä kovasti niin sävynsä kuin koostumuksensa puolesta.

LUMENE - Valokynä Tummien silmänalusten pelastus!



Mun huulipunatilanteeni on suoraansanoen kehno, joten sekin sai täydennystä uudesta Lancomen Rouge in Love (sävy 322M) -punasta, joka käy mielestäni kivasti tuon poskipunan kanssa. Sävy taittaa kivasti pinkkiin ja itse tykkäilen kovasti! Nyt olen hurahtanut pinkkeihin meikkeihin, kun ei tarvitse enää pelätä barbie-efektiä.




1. Zarasta mukaan tarttui punainen maksihame, jonka yhdistämisestä mulle on jo ainakin miljoona visiota! Mietin ensin, että kuinkahan fiksua tuollaisen ostaminen näin syksyn kynnyksellä oikein onkaan, mutta kun ottaa huomioon, että vielä pari talvea siitten paritin sujuvasti pidemmänmalliset neuleet legginssien kanssa ja vetelin sillälailla koko talven lävitse, ei tuo ehkä kaikkein älyttömin ostos ole. Tuon maksihameen allehan voi piilottaa halutessaan vaikka villahousut, vaikken ehkä juuri villahousuihin ajatellutkaan nyt investoida.


2. Bershkasta löysin ihastuttavan hapsuhameen. Näin sen heti löysän neuleen ja paksujen sukkisten kaverina. Jouduin ottamaan hamosesta melkoisen ison koon, verrattuna mun yleensä käyttämiini, mutta kotiutin hamosen siitäkin huolimatta. Kyllä se vaan ainakin minua ilahduttaa, jos mahdunkin pienempiin vaatteisiin kuin yleensä. Vaikka kuinka hölmöä tuo onkin!


3. & 4. Nämä kaunokaiset löysin Pull&Bearista. Vihdoin sain omakseni tuon haaveilemani camotakin. Huppua siinä nyt ei ole, mutta täytynee viiman iskiessä kompensoida isoilla huiveilla. Myöskin hapsuneule on melkoisen veikeä ja ihastuin siihenkin heti ensisilmäyksellä. Ei ole mun inkkarikausi vieläkään ohi, kun näitä ostoksia katsoo.

Mitäs te tykkäilette mun löydöistä? Camotakki pääsikin jo päälle ja huomenna se esiintyykin jo ihan asukuvissa!

EDIT: Meni hermot tohon kökköön ulkoasuun ja pakko se oli hieman säätää noita kuvia 

<3:Khaija

2 kommenttia:

  1. Toi hapsu hame on kyllä ihana !:) Mull tuli ihan samanlainen visio siitä kun sullakin !:)

    Itelläkin on ollu hymy korvissa asti viime aikoina kun on ilmeisesti jonkin näköstä laihtumista(?) havaittavissa ja monista mekoista s on liian iso:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se On varmasti ihan huikee just niin !

      Haha, mullahan oli ton hameen kanssa vähän päinvastoin eli aika armottoman iso on :-D vaikka aikalailla noi koot vaihtelevatkin, pitäisi kai tätä peppua hilata vähän useammin jumpalle!

      Poista