tiistai 28. elokuuta 2012

Rento shoppailuasu









Paita & Housut - Gina Tricot / Loaferit - Topshop / Clutch - Maria Carla

Tänään kävimme pyörimässä vähän Jumbossa ja päälleni valikoitui tuollainen rennoista rennoin asu. Tosin eipä tuonne sovareissa pyöriessä tee mieli mitään superkireitä pöksyjä päällensä pistääkään. Kiitokset Miralle kuvista <3 

Tajusin muuten vihdoin ja viimein kokeilla niitä kaikkien hehkuttamia Dr Denimin farkkuleggareita ja ahh, kuinka mukavat ne olivatkaan jalassa. Mulle on jo kehittynyt sellainen kevyt legginsvastaisuus, mutta noille annoin kuitenkin periksi. Eiväthän ne sellaiset perus lörppätrikoosupersankaripöksyt ole kuitenkaan. Niinpä siis kiikutinkin kassalle ne korkeammalla vyötäröllä varustetut plentyt ja nyt minä, mun korkea lantioni ja syksyn housutilanteeni olemme hyvin tyytyväisiä. Toivokaamme vain, etteivät ne hirmuisesti lörpähdä käytössä. 

Nyt olen vihdoin uskaltautunut blogini kanssa myös Facebookin ihmeelliseen maailmaan! Löydät blogini siis osoitteesta: https://www.facebook.com/khaijastyle. Sinne tulen varmaan jakamaan vähän randomimmin juttuja, kun tänne blogin puolelle. Asensin tuonne sivupalkkiin myös tuollaisen Facebook -palkin ja olisin mielttömän onnellinen, jos siellä kävisitte tykkäilemässä! Huh, nyt taitaisinkin painua vihdoin unten maille. Yllättävän kauan tuossa kaikessa säätämisessä aina meneekin. Huomenna mulla onkin oikein kivoja juttuja luvassa. Nyt hyviä öitä ja paaljon kiitos kaikille tykkäilijöille!

<3:Khaija

21 kommenttia:

  1. Nuo housut ja laukku on ihanat! Niin Dr. denimin farkkuleggarit on parhautta. Ei ole löystynyt mulla ainakaan liikaa kun on ottanut tarpeeksi napakan koon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! No arvaa kun sepä mua tässä hiukan pelottaa, kun en kokeillut sitä pienempää kokoa ollenkaan, että jos sekin olisi kuitenkin mennyt jalkaan. Mutta täytyy toivoa parasta (-:

      Poista
  2. Sulla on kyllä niin ihanan tuuheet hiukset! :) onko niissä mitään lisäkkeitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Ei ole mitään lisäkkeitä, ihan omat hiukset ovat ! (-:

      Poista
  3. Oi miten ihanat hiukset sulla on! Etenkin tossa toisessa kuvassa näyttää niin tuuheilta ja kiiltäviltä, että karheahiuksinen on kateudesta vihreä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, mä aina kuolaan sun hiuksiasi ! Ja ne ovat ne hyvät hoitotuotteet ! (-:

      Poista
  4. Voi sua typy kuule ku oot niin kaunis :)<3 koskas tuutte Jykylään päin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos mun kaunis muru <3 lauantaina tullaan! Pitää olla yhteyksissä jos nähtäisiin? (-:

      Poista
    2. Ollaan viikonloppu Ähtärissä :( mut hei, ens viikon torstaina on MUST GO bileet, nimittäin syksyn ekat haalaribileet! :) silloin nähdään viimestään eiks jeah!

      Poista
  5. Oikein kiva asu! Täytyy vielä mainita, että tuo sun hiustesi uusi väri on tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta paljon ! ((: mäkin tykkään tästä kovin, kun se blondi on niin kamalan kova kasvoille!

      Poista
  6. Aivan mahtavan väriset hiukset sulla! Bongasin sun blogin Xenialta. Mielenkiintoisia asuja sulla, täytyykin selata alemmas :)

    http://krisyaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja ihan mahtava kuulla, että tykkäilet (-: Xeni on kyllä ihan huippu, kun mut linkkasi!

      Pitääpi käydä katsomassa sun blogisi! (-:

      Poista
  7. Kuvasi ovat aina superhienoja mutta tässä postauksessa etenkin 2. ja 4. (taustasta irroitettuina) olisivat hyviä ehdokkaita uuteen banneriin. Nythän siinä on vielä entinen blondi-sinä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Nyt taiteilin itselleni uuden bannerin, on ollut tässä työn alla NÄÄÄIN pitkään, mutta en ollut osannut valita kuvaa. Ajattelin, että toi on kivempi, missä en katsele maata (-:

      Poista
  8. Koska tuo paita on ostettu? Ihana :)

    VastaaPoista