sunnuntai 26. elokuuta 2012

Moroccanoil

Heissan! Saatiin sieltä Trade Trackerin blogimiitistä aika mahtaisat goodie bagit mukaamme ja pari ihan lempparia juttua olenkin sieltä jo onnistunut löytämään. Etenkin meikkien suhteen olen niin urautunut, että aika mahtavaa kun tuli nyt kokeiltua paria ihan täysin uutta juttua, joita en olisi muuten ajatellutkaan kokeilevani. Yksi kassista löytynyt ihan mieletön tuote kuitenkin ansaitsee ihan oman postauksen. Itse kun harrastan ihan extempore hiuksia rasittavia kotivärjäysoperaatioita, yllättäen tämä tuote liittyy juuri hiuksiin. Muutenkin vaalin aika pitkälle mun pitkiä hiusksia ja haluan hoitaa niitä hyvin, jotta ne ovat pitkät ja kauniit.

Kyseessä on siis Moroccanoil, joka on hiusöljyjen ihan kiistämätön kuningas. Tämä tuote on juuri nyt maailmassa todella huipulla ja sitä ylistävät monet julkkikset ja stailistit. Nyt vihdoin syyskuussa tämä ihmeöljy ilmestyy myyntiin myös Suomeen ja me saimme ihan etuoikeutettuina tämän tuotteen kokeiluun (kiitos idHair!!). Tuntuu kuin mun ajatuksiani olisi luettu, sillä mun on ollut tarkoituksena hankkia itselleni jonkinsortin   hiusöljy jo pidempään, ovat nimittäin loistotuotteita tällaiselle karhealle ja pörröiselle hiuslaadulle. Kaiken sen valinnanvaikeuden edessä olen kuitenkin ollut hieman saamaton viemään prosessia eteenpäin.
Näissä kuvissa mulla on hiuksissani Herbinan lämpösuojaa, Paul Mitchellin Super Skinny Serumia (huikea tuote sekin myös!), jonka esittelin pikaisesti Tallinnan ostosteni lomassa täällä, sekä tuota Moroccanoilia. Mun hiukseni ovat siis todella paksut, taipuisat, karheat ja melkoisen karmeassa kunnossa. Olen ne leikannut viimeksi vuosi sitten ja kammoan astua kampaamotuoliin, sillä jotenkin ne kampaajatädit tuppaavat pitämään lähes mun koko pehkoa huonoina latvoina. Sitten hups, nips ja naps, hiuksista puuttuukin viisitoista senttiä. Tuo jatkuva blondailu ja värjäily eivät varmasti ainakaan ole parantaneet tilannetta. 

Kai nuo minun hoitoaineeni ja hiustököttini kuitenkin melkoisia ihmeitä tekevät, koska hiukseni saavat melkoisen valtavasti kehuja ja ihmiset oikein kummastelevat niiden hyväkuntoisuutta. Itsekin olen varsin tyytyväinen pehkooni ja jotenkin nämä tuntuvat niinkin hyväkuntoisilta, että uskaltaisin tehdä näille vielä jos jonkinmoista värjäilyoperaatiota.
Tuo Moroccanoil on ihanan kevyt, mutta kuitenkin hoitava öljy. Se imeytyy hiukseen, tehden hiuksista ihanan kiiltävät, pehmeät ja sileät. Olen testannut useita markettien hyllyiltä löytyviä hiusöljyjä ja niiden kanssa ongelmana tuntuu olevan, että öljy jotenkin jää vain hiuksen pintaan, eikä ollenkaan imeydy hoitamaan hiusta. Oliiviöljyäkin olen joskus käyttänyt tehohoitona yöksi, mutta se on taas niin valtavan rasvaista kamaa, että ihan ällöttää kun niitä hiuksia koittaa sen jälkeen pestä puhtaaksi! En kyllä yhtään ihmettele, miksi niin monet hehkuttavat tätä tuotetta. Se on koostumukseltaan kyllä ihan unelmainen hiuksille.

Moroccanoilissa tulee mukana kätevä pumppupullo. IdHairin edustaja kertoi, että yksi painallus riittää normaaleihin hiuksiin, kaksi huonompikuntoisiin. Oma hiukseni imi kolme painallusta, joka kertonee siitä hiukseni kunnosta siis jotakin. Kuitenkaan tulos ei ole lainkaan rasvaisen näköinen, eikä tuote ollenkaan litistänyt kuontaloani. Olen itseasiassa ollut nyt kolme päivää pesemättä hiuksia. Olen tässä nyt hapsutellut hiuksilla naamaani ahkerasti (tekeekö kukaaan muu ikinä niin? :-D) kun ne tuntuvat niin ihanan pehmoisilta!

Näissä kuvissa hiukset on vain föönattuna, niitä ei ole käsitelty millään muotoiluvälineillä. Voi kuinka sileät hiukset varmaan saisinkaan suoristusraudalla! En kyllä ihan periaatteessa käsittele hiuksia kovinkaan usein, kiharran vain juhlatilaisuuksiin. Nykyään vältän myös föönaamista aina kuin mahdollista ja laitan hiukset illalla kosteana esimerkiksi letille yöksi. 
Musta vähän tuntuu, että mä olen nyt löytänyt nämä itselleni täydelliset hiustenhoitotuotteiden helmet ja näillä mennään nyt vähän aikaa. Onko kukaan muu ehtinyt kokeilla tuota kyseistä hiusöljyä? Mua kiinnostaa muutenkin tietää, mitkä ovat teidän luottotuotteita? Hyvää yötä murut!

<3:Khaija

13 kommenttia:

  1. Mitää olitko säkin siellä tapahtumassa?!?! No nyt kyllä harmittaa taas kahta kauheemmin, kun jouduin ihan viime hetkillä perumaan :-( Olis ollut ihan huippua nähdä sut! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuup! Olin kyllä ihan otettu, että mut tollaiseen tapahtumaan kutsuttiin, etenkin kun näki kuinka paljon siihen oltiin nähty vaivaa (-:

      Mutta vitsinhitsit! Ois ollut kyllä ihan älyttömän kiva nähdä! Harmin paikka, ettet päässyt tulemaan :-( Mutta jotenkin musta tuntuu, että tullaan me vielä joskus törmäämään ihan pakostakin! Ja jos joskus liiku Treellä päin niin otan suhun kyllä yhteyttä (-:

      Poista
  2. en oo vielä ehtiny kokeilla :) oli niin huippua tutustua :)

    VastaaPoista
  3. Meillä taitaa olla aika samanlainen hiuslaatu. Mikä siinä on että aina kampaajalla yritetään nyhtää puolet pois? Kun ei se kuitenkaan siitä ikinä silene! Mur :D Ja tää tuote siirtyi just mun himotuslistalle! :P (tosin tällä hetkellähän käytän hiuksiini peräti shampoota ja hoitoainetta, paha annika)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, jep! Ihan samaa mietin, kun sun sitä hiuspostausta tuossa jokin aika sitten lueskelin! Musta vaan hiukan tuntuu, että mun pehko on PIKKAISEN huonommassa kunnossa. Olen tainnut tähän muutaman värjäysoperaationkin enemmän suorittaa :-D Nimittäin jos mä käyttäisin pelkkää shampoota ja hoitsikkaa, niin apua mä juoksisin heti kampaajalle pätkäsemään hiukseni, kun en kestäisi niitä enää!

      Mut voisi joo kuvitella, että on ihan loistotuote sullekin tämä myös!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Hih kiitos! Noilla aineilla sen saa ihan kivaksi (-:

      Poista
  5. Mä ostin oman Moroccaoilini Lontoosta, ja tykkään tosi paljon! Huipputuote, super riittoisa! Todellakin hintansa arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis kyllä mäkin olen jo nyt niin koukussa tuohon. Jotenkin ihmettelen vain, että kuinka tuo oma aina niin karhea pehkoni muuttuu jatkuvasti vain sileämmäksi. Ihan huikeeta!

      Poista
  6. Wuhuuuu, onko mun unelma toteutumassa :D tää ihme tuote on tulossa Suomeen, huikeeta ! Osaatko sanoa mihin tämä tulee myyntiin ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ollut aiemmin tuosta kuullutkaan, kun elän ilmeisesti jossain tynnyrissä :-D Ainakin tuonne IdHairin nettikauppaan, mutta pitääpi googletella, jos pomppaa muitakin paikkoja esille. Infoilen sitten täällä (-:

      Poista
  7. Kannattaa myös kokeilla saman sarjan intensiivistä kosteusnaamiota, se on myös jumalainen tuote. Sopii ainakin omille pidennyshiuksilleni, joita voisi varmaan verrata usein tuohon karkeampaan hiuslaatuun. :)
    -Taina-

    VastaaPoista