maanantai 6. elokuuta 2012

Liukuvärjättyä







Neule - Pull&Bear / Shortsit - GT / Kaulakoru - Glitter / Kello - Guess / Laukku - Furla

Eilen pukeuduin puolestaaan hieman kesäisemmin. Kieltämättä siinä Pacifico -asussa tuli vielä hiukan kuuma, joten päätin palata hetkeksi shortseihin tällaisen rennon asun merkeissä. Eilen kun pääsin töistä illalla, päätin pyhittää illan ihan täysin Villelle. Jätin tietokoneen nurkaan ja en vilkaissutkaan puhelimeen koko iltana. Illat kuin kuluvat ihan helposti postaillessa ja sitten siihen koneelle jotenkin jämähtää. Vietimme siis oikein ihanaa leffailtaa ja kyllä tollainen kummasti rentouttaa. 

Nyt lähden meikkailemaan ja suuntaan isukin kanssa syömään vielä ennen töitä. Moikkelismoi! Mitä tykkäilette asusta? (-:

<3:Khaija

7 kommenttia:

  1. ihana asu ja täydelliset hiukset!!!!
    aa ku sun blogiin tulee niin ei kyllä ikinä pety! <:

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Bongasin yhden blogin, jossa on ihan mielettömästi ihania hiusideoita ja tonkin simppelin jutun nappasin sieltä (-:

    Ja sä kyllä oot aina niin kultainen ihminen <3 ei voi kun ihailla ! Ja sain aamunaurut sun uusimmasta postauksesta! Huikee! ((-:

    VastaaPoista
  3. Oikein nätti on asusi! :) Hauskaa maanantaita!

    VastaaPoista
  4. Haha hassua, näin eilen unta että nähtiin spiritstoressa ja jäätiin juttelemaan?? Oli pakko sanoa, koska tää oli niin random uni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ! :-D noi unet on kyllä välillä tosi kummallisia ! Mullakin aina mitä randomeimpia. Mut toivottavasti olin kiva uni-Kia ((:

      Ps. Kävin eilen Spirit Storessa!!!

      Poista
  5. Henzai, Sielläkin olen käynyt pari päivää tekemässä, mutta Helsinkiin mulla on soppari (-: Eli et ole väärin nähnyt! Kävitkö mun asiakkaana ihan?

    Mutta en nyt tota kommenttia julkaise, kun en halua firman nimeä tänne julkaista.

    Mutta kiitos paljon kommentistasi <3

    VastaaPoista