keskiviikko 8. elokuuta 2012

Leopopot ja uimahallitakki











Tämän toissapäiväisen asun pääkohtia olivat uimallin tuoksuinen takki ja leopopot. Takin tuunailin itse siitä tummasta lähtötilanteesta vähän persoonallisemmaksi, heittämällä takin likoamaan kloriittiin ämpäriin. Purkissa sanottiin, ettei saisi käyttää farkulle, mutta uhkarohkeana tyttönä kokeilin silti. Itse kangasta aine ei pilannut, kovetti vain hieman. Kuitenkin se kloriitin haju jäi tiukkaan ja varmaan viidestä pesusta huolimatta edelleen takissa on sellainen mieto tuoksahdus. 

Leowedget puolestaan hankin DinSkon aleista. Mulle on leokuosisista pikkukengistä muodostunut pikkuinen kammo, sillä silmiini on piirtynyt erään ei-niin-tyyli-idolinani vaikuttavan (nykyään Seiska -julkkiksenakin tunnetun) neitosen sipsuttelu leokuosisissa wedgeissä eräisssä kotibileissä varmaan ainakin kuutisen vuotta takaperin. Ah, noita hienoja aikoja. Nyt kuitenkin leotassuja olen todistellut jo niin valtavan tyylitietoisten naisten jaloissa, että päähäni on muodostunut täysin uusi kuva siitä, että kyseiset kengät voi yhdistää myös tyylikkäästi. Itse yhdistin ne omalta tuntuvaan asuun ja tykkäilin kovasti. Mitäs te olette mieltä? Nyt ei katsota tota mun jäätävää tyvikasvua. Pitäisi alkaa pikkuhiljaa kehittää jotain hyvää sotasuunnitelmaa, joka koituisi sen kohtaloksi.

Ja hei, mulla alko parit vapaat! Nyt suunnitelmissa ei olekaan kun rentoilua, urheilemista, ihanien ihmisten seurasta nautiskelua ja lauantaina KUOPIJJOON! ((-: Nyt voi ihan vaan keskittyä olemaan onnellinen ! 

<3:Khaija

8 kommenttia:

  1. Kaunokainen! <3 Ihana asu on!
    Niin minäkin heitin kloriittiin, vaikka purkissa se kiellettiin. Enkä kadu. :D Haju kyllä jäi tosiaan vähäksi aikaa, mutta kyllä sekin siitä lähtee. (:
    Jee sulla alko vapaat ja mulla alkaa koulu! <3 Wuuhuu! Not.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ite oot ihana kun mua piristät kommenteillasi!!!

      Jep, siis tosta on nyt jo hetki, niin toivottavasti se pikkuhiljaa haihtuu. Voi kyllä olla, että tulen kuvittelemaan sen hajun takin elämän hamaan loppuun asti ihan periaatteesta.

      Jännä miettiä, että suurimmalla osalla alkoi jo koulut. Mulla vielä kolmisen viikkoa duunia ja sittenpä mä seuraan perässä. Mut on se kivaa välillä päästä opiskelemaan. not. No eikun ihan oikeesti on :-D

      Poista
  2. Tätä sun blogia selatessa tulee joskus mieleen, että ehkä oli virhe, että naisille myönnettiin oikeus opiskella yliopistossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katkera vai sovinisti? :-D älä syytä minua, vaan systeemiä.

      Poista
    2. Ei systeemissä ole mitään vikaa, olet Khaija siellä mihin kuulut. Kyllä älykkyys, kyky nähdä elämän hauskat ja valoisat puolet, kyky hauskanpitoon sekä kauneus oikein hyvin mahtuvat samaan ihmiseen. Olet siitä erittäin hyvä esimerkki :).

      Poista
  3. Heitin blogissani sinulle pienen haasteen;

    http://curiousnoora.blogspot.fi/2012/08/minun-kymppini.html

    Toivottavasti ehdit tarttua siihen! :)
    Aurinkoista päivää! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Toteutan sen oikein mielelläni paikkoin ((: Oma toteutuksesi oli kyllä mielettömän tyylikäs.

      Kiitos ja oikein ihanaa päivää sinulle myös ! <3

      Poista
  4. EIKÄ, NIIN KAUNISTA :)<3 Upeita kuvia ja tyylikäs asu :)

    VastaaPoista