tiistai 21. elokuuta 2012

Camotakki








Jacket - Pull&Bear / Shoes - Jeffrey Campbell / Jeather pants - VeroModa / Bag - Second hand / Necklace - Glitter



Tässäpä olisi mun uutta camotakkia asukuvissa. Mä olen valtavan rakastunut tuohon takkiini, mutta poikaystäväni vihaa sitä. Vaikkei Ville ihan älyttömän kiinnostunut muodista olekaan, yleensä sillä on aika hyvä silmä ja se on avoinna kaikille mun hölmöille kokeiluille. Kuitenkin kun rupesin puhumaa camotakkihimostani ehdotti hän minulle vierailua eräjormien paratiisiin Varustelekaan erittäin sarkastisesti. Samoin maiharini saavat häneltä osakseen armeijakettuilua "aiaiai, nyt ei oo kunnolla lankattu" -tyyliin. Veikkaisin, että se vuoden larppaaminen metsissä vaikuttaa hieman hänen mielipiteeseensä. Oli miten oli, mä olen menettänyt sydämeni täysin tuolle takille ja se tulee olemaan varmasi yksi mun syksyn lempparijutuista.


My boyfriend hates my new camojacket. I think it reminds him too much of compulsory military service - a year of live role play in the woods as he states it. In any case, I love my new jacket. I guess it will become my favorite piece of clothing during the fall.
It must be said that I´m not that confident when it comes to writing in english. But practise makes perfect and so on, so I thought it´s my time to go out of my comfort zone. I´ll also study some courses in english next semester. I hope my english will brush up with all that. But would you like me to do little summary in english to the end of the post also in the future?



<3:Khaija

22 kommenttia:

  1. Oot ihan malliainesta :)<3 ihailen sun pitkiä sääriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos murunen! Nuo kengätkin tuovat kyllä kivasti pituutta jalkoihin! Toi takki sai esiin mun sisäisen bad ass -poseejan:-D

      Poista
  2. Voi vitsi nainen, sä olet upea! Nuo housut on niin kivat!!

    VastaaPoista
  3. Eikä miten ihania kuvia! (:
    Toi tyyli on niin mahtava! Sun hiuksesikin ovat ihan mukana! :D Ja hei, noi kengät ovat vaan rakkautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paaaljon kiitoksia ihanista kehostasi ! Ja siis nää hiukset käy nyt jotenkin kaiken kanssa niin paljon paremmin ja oon ihan innoissani kuin hyvin kaikki värit käy!

      Poista
    2. haha, *kehuistasi!! :-D kiire ruokkiksella+kosketusnäyttö+autocorrect= :-DDD

      Poista
  4. Oot ihan kamala kun laitat mut himoomaan kaikkee tommosta mistä en oo aikasemmin tykänny yhtään ! Nyt meinaan pikkasen himottaa tommonen takki:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sorppa vaan ! :-D mut senverran kiva takki kyseessä, että ihmekään kun rupee himottamaan (-:

      Poista
  5. Blogissani on sulle jotain kivaa :)

    http://reetta-s.blogspot.fi/2012/08/i-love-your-blog.html

    VastaaPoista
  6. Ihana myös tämä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Sofia! Olet niin mielettömän positiivisen ja upean oloinen kyllä aina!

      Poista
  7. Vähänkö mahti asukokonaisuus ja upee nainen!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähänkö paljon kiitoksia, kun olet tullut mua kommentillasi piristämään! ((-:

      Poista
  8. hieno asukokonaisuus! kuinka paljon sulla on pituutta?:) kaunis olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Oon tällainen kevyen taskukokoinen, noilla kengillä lähemmäs 190. Omaa pituutta löytyy 175 (-:

      Poista
    2. mä oon juuuri samanpituinen! ja rakastan korkkareita.. välillä saa kyllä katseita varmaan osittain pituuden takia, mutta en välitä siitä, toisinaan kyllä ajattelen että jos ois ees vääähän lyhyempi.... ja pituuteen liittyvät kommentit ärsyttävät, vaikka kommentoija ei tarkottaiskaan pahalla. onko sulla ikinä tällasta oloa ? näytät tosi kauniilta, ja ^ kuvissa olevat kengät on rakkautta!:) mulla korkkareiden käyttö on jotenkin kausiluontoista, et välillä jumitun mataliin ja välillä käytän vaan korkeita. annat mulle rohkeutta taas käyttää korkkareita ;)

      Poista
    3. Siis mä en kyllä enää mieti tota pituusjuttua ollenkaan. Joskus ajattelin ihan liikaa, mitä muut ajattelee (vaikka aika monet pitkiä ihailevatkin). Mun eräs, vain pari senttiä lyhyempi, ystäväni painelee aina menemään 12 cm koroissa ja on niin upea nainen, että mulle tuli joskus sellainen olo, että mitä ihmettä mä olen edes miettinyt. Me nyt kaikki olemma sen pituisia kuin olemme ja mun mielestä niin lyhyet kuin pitkät ovat upeita. Pitää vaan käyttää just sellaisia juttuja, joista itse tykkää ja jotka tuntuvat omilta.

      Mä en noille kommenteille jaksa kuin nauraa, jos siis jotenkin kummallisia juttuja joku heittää. Joskus on joku lyhyempi mies astellut baarissa mun luokse ja huomannut, että perkules, hän onkin mua reilusti lyhyempi ja sitten heittänyt jotain tyyliin, että sulla vaan nyt on kamalan korkeat korot jalassa. Mutta jos joku joskus mainitsee muuten pituudesta, en mä sitä ota sen kummemmin, kuin jos joku sanoisi, että sulla on ruskeat hiukset. Näinhän se on, olen pitkä ja tykkään itsestäni tällaisena. Näin se elämä on paljon helpompaa, kun sitä mittaa ei voi muuttaa, mutta asennetta voi (-:

      Itse valitsen kenkäni tilanteen ja asun mukaan. Tosin talvella varmaan mennään matalissa kengissä, jotta on jotain tsäänssiä pysyä pystyssä. Mutta ole ylpeä pituudestasi ja ne korot jalkaan<3 Ollaan me pitkät naiset upeita ja ylpeitä siitä! (-: Ainiin ja hahah, oltiin juuri yksi pvä kävelemässä, minä koroissani, poikkikseni kanssa asemalle ja siinä matkalla joku teinityttö kuiskasi kaverilleen "toi on siitä Suomen huippumalli haussa". Eipä mua haittaa siis jos mua malliksi luullaan!

      Poista
    4. mahtava kommentti! ja aivan asiaa puhut :) ihanaa kun oot niin ylpeä pituudestas! kyllä sitä vuosien mittaan varmaan itseki oppii enemmän pitämään siitä , kun sitä tosiaan ei voi muuttaa mihinkään joten turha sitä on miettiä! kovasti ois etsinnöissä pitkä mies ;)

      Mulle tulee monesti sellanen fiilis kun oon useemman päivän putkeen pitänyt korkkareita, etten osaakaan olla ilman et tuntuuki jalat ihan lyhyiltä :D vaikka ei ne voi olla lyhyet.... (:D)

      ^ sun ei auta muu kun hakee sinne huippikseen ku muutki niin luulee ;-) meillä isä aina inhonnu kaikkee kilpailu-ohjelmia sun muita sellasia tv:eessä.. niin se oli huippismainoksen tullessa kysyny äitiltä et "millon se meidän Aada tuonne menee" :D en voi kuvitella et se ois noin sanonu..

      Tykkään tosi paljon vaatteista/kengistä/laukuista jne.. ja tykkään miettiä pukeutumista ja tuunailla vaatteita.. ja himottais blogia alkaa kirjottamaan. mutta jotenki aina vaan ajattelen et 'no en tiiä onko siinä järkee ja kiinnostaako ketään..' ehkä vielä joku päivä kun saan itseluottamusta lisää ! :-)

      Mut hyvää syksyä sulle! ja jään kyllä lukemaan juttujasi ehdottomasti, kun tänne eksyin jotain kautta! :-)

      Poista
  9. mistä oot tilannu nää sun Jeffreyt :) ?

    VastaaPoista