perjantai 17. elokuuta 2012

Bye bye blondie!

Sorpat kaikille pienoisesta hiljaiselosta täällä blogin puolella. Täällä kirjoittelee hiukkasen väsy tyttönen, jolla alkoi juuri viikonloppu! Liian monta aamuvuoroa ja ihan liian vähän unta. Mutta mä olen sellainen kivan väsynyt. Riemua saa irti mitä ihmmeellisimmistä asioista ja kaikki naurattaa. Epäilen kyllä, että Ville lukitsee minut kohta vähintäänkin johonkin kaappiin tämän ylitsevuotavaisen idioottienergiani kanssa. Tai pistää mut vaihtoehtoisesti pakkonukkumaan.

Ja miksikö mulla on viimepäivinä ollut niin kiirettä. Ensinnäkin musta on tullut mummeli ja unohtelen asioita. Unohdin tänään esimerkiksi, mikä on ruotsiksi kolmetoista (jouduin osottamaan numeroa asiakkaalle tietokoneen näytössä), eilen unohdin pankkikorttini tunnusluvun ja nyt tajusin, että olin unohtanut postata yhden asun. Oikeastaan on mulla aika monetkin kuvat jemmassa, mutta eniveis, unohdin. Toisekseen meillä on siskoni kanssa ollut pienimuotoinen projekti käynnissä, joka vei pari iltaa. Nimittäin totetutimme mun hiuksiini kotikonstein liukuvärjäyksen. Ja vielä ruskean sellaisen. Ekana iltana mokasimme mun hiukset ja lopputulos oli aika, noh, kammottava. Seuraavana iltana sitten korjasimme (haha, mähän tein hirveästi siinä tuolissa) mokailut virheistä oppineina ja olen tulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Olen oikeastaan ihan in lööv näihin uusiin hiuksiin.












Jakku - Zara / Teeppari & Shortsit - HM / Maiharit - DinSko / Laukku - Furla / Koru - Glitter / Sukat - Calvin Klein

Oltiin juurikin kuvailemassa mun tän päiväistä asuani ja löysin kaverin. Sillä oli kaulapannassa puhelinnumero ja Ville olisi halunnut soittaa sen kaulapannassa olleeseen puhelinnumeroon, mutta sitten vastaan tuli iso paha hauva ja kisuli juoksi karvat pystyssä pusikkoon. Melkoisen söpö puripuri, joka toivottavasti oli vapaana ihan tarkoituksella ja löytää kotiin!

Hiusjuttujen ja töiden lisäksi mä valitsin jo kurssit syksyksi. Meillä on senverran mielenkiintoisia suuntautumisvaihtoehtoja ja kursseja, että olen hieman innoissani tulevasta syksystä ja opiskeluiden alkamisesta. Ehkä tuota innostusta myös hieman edesauttavat paluu Jyväskylään omaan kotiin hääräilemään. Hiuksetkin ovat nyt ihan valmiina syksyyn yhdessä tämän tytön kanssa. Mitäs muuten tykkäilette niistä?

Nyt toivottelenkin kaikille oikein loistavat viikonloppua! Me lähdetäänkin huomenna extempore rakkauslomalle ulkomaille -varattiin siis päiväristeily Tallinnaan. Haha, mutta varmasti ihana päivä tulossa ja en malta odottaa.  Heipodei!

<3:Khaija

21 kommenttia:

  1. Oijoi, tykkään sekä tukasta että asusta! :) Polvisukat näyttää kyllä hyvältä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! Sulla on kyllä unelmahiukset! Mäkin olen nyt tykästynyt ja aika kivasti käy tällaisiin väliaikakeleihin!

      Poista
  2. Olet aina niin ihanan iloisen näköinen :) bligisi on niin piristys! Täydellinen uusitukka <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emilia! Paljon virtuaalipusuja ja haleja!

      Poista
  3. Ihana tukka! <3 Tulee aina positiivinen fiilis sun blogia lueskellessa kun oot nii iloisen näkönen aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti aika upeeta kuulla, että saan ihmisille hyvän mielen! Ihan huippua! Kiitos miljoonasti! (:

      Poista
  4. Olipas hassua tulla tänne ja nähdä eriväriset hiukset. :D Hienot ne kyllä ovat! Sopii sulle hyvin. ((:
    Sukat ja shortsit sopivat kyllä niin hyvin yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mulla on vähän sama homma, aina kun tulee katsottua itseään peilistä. Pikkuhiljaa alkaa tottua :-D Kiitos paljonn! (:

      Jepp, ne on kiva yhdistelmä!

      Poista
  5. hitsi oot nainen tyylikäs!!!! oot oikeasti todella taitava pukeutumaan!!
    ja mageet hiukset ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Vilma<3 Kun pitää silmät auki, voi niitä tykkäämiään juttuja aika helposti lisäillä omaan tyyliinsä (:

      Poista
  6. TOSI ONNISTUNEET :) <3

    VastaaPoista
  7. Vau, tosi hyvin onnistu tuo hiusprojekti, tummempi väri (ja liukuväri!) sopii sulle ihan mahtavasti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Voisin varmaan tuosta jotain tutorialiakin koittaa väsätä, vaikkei juuri kuvamatskua löydy. Kun yrityksen ja erehyksen kautta toi lopulta onnistui ;-D

      Poista
    2. Joo tutorial olis kiva! Oon kuolannu koko kevään ja kesän liukuvärjättyjä hiuksia mutta mun budjetti ei vaan veny kampaamokäyntiin... :(

      Poista
  8. Mistä nuo kengät on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Dinskosta (tajusinkin nyt laittaa postaukseen juttujen ostopaikat :), mutta ostettu jo joskus vuosi takaperin aleista.

      Poista
  9. Apuva miten mageet hiukset! Alku kesästä oltii molemmat blondeja ja mietittii kuinka kauan kestetää enää.. noh, eipä kovin kauaa :D mun hiuksia on nyt kolmeen kertaan värjätty enkä tiedä oikein vieläkää mitä pitäs tehdä :D nyt näytän ehkä siltä, että mulla on alkanu aikainen harmaantuminen :D jotain lämmintä sävyä tarvii saada.. ääk. En jaksa enää tätä rumbaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja äläpä! Vaikka viimeksi kun näimme olit sä kyllä vielä ihan blondiina!

      Voi että! Kun tossa blondatussa hiuksessa ei ole sitä pigmenttiä niin se vetää helposti harmaaksi. Ootko kokeillut color maskeja, ainakin silloi kun olin punapää niin toimi ihan koko vessaan, niin eiköhän niillä vähän kesymmillä sävyillä onnistuisi saamaan pikkasen lämpimyyttä hiuksiin. Hitsit haluisin kyllä taas Jkl niin nähdään usein! (:

      Poista
  10. Voiko täydellisempää asua olla??? PERFECTION!

    Halaus<3
    Sofia

    VastaaPoista