lauantai 25. elokuuta 2012

Armyasu






Musta vähän tuntuu, että taidan kysellä kuvia tytöiltä siitä torstain miitistä, ennenkuin julkaisen mitään. Senverran mielenkiintoista matskua mulla itselläni, ettei niistä postausta kyllä saa aikaan. Kumma juttu. Näinpä ajattelinkin jakaa eilisen asua, jonka päätimme kuvata oikein  idyllisissä maisemissa, työmaat ja kaikki.

Nyt mun pää lyö tyhjää. Juuri tulin töistä ja nyt pitäisi irtautua tästä koneelta henkailemaan tyyppien kanssa. Huomenna on vasta iltavuoro, joten saatanpa eksyä Helsingin yöhön. Eli eikun huippua lauantaita! Onko kuinka moni lähdössä viihteelle?

<3:Khaija

10 kommenttia:

  1. Mä löysin sut! =) Toivottavasti sulla oli hauskaa torstaina, mitä mä missasin sen jälkeen kun lähdettiin Annan kanssa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii, mäkin olen käynyt kurkkimassa sun blogia! Hihi, vähän ruotsin preppausta mulle (;

      Oli ihan superhauskaa kyllä! Kiitos vielä sullekin miljoonasti seurasta! No siis mehän vaan mentiin sinne Namuun nautiskelemaan pikkasen lisää kuohuvaa ja hauskaa oli. Mutta ei kyllä mitään maailmaamullistavaa tapahtunut (ehkä). Tai ainakin mitä muistelen!

      Poista
  2. Gorgeous!!! Love your new hair colour :)

    Jess xx

    http://sisko-blog.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks so much darling ! I´m also in love with my hair!

      Poista
  3. Ihana tyyli! Jostain kumman syystä en oo ennen kuullutkaan sun blogista, mutta tykästyin välittömästi sun pukeutumiseen ja kirjoitustyyliin:) Tää blogi menee kyllä kirjanmerkkeihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kuinka ihana kommentti <3 Ihana kuulla! Ja mä olen niin kovin pikkuinen bloggaaja ja tehnyt tätä blogitauon jälkeen tosissani kovin vähän aikaa, joten ei musta varmaan ihan kovin monikaan ole kuullut :-D Mutta kiva, että löysit tiesi tänne! Noin ihania lukijoita ei voi olla liikaa!

      Poista
  4. Nuo siniset housut sopii sulle tosi hyvin :) vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset sulle! Noi oli mun ihan lempparit viime kesänä, pitää ottaa taas aktiivisempaan käyttöön (-:

      Poista