perjantai 14. kesäkuuta 2013

Nahkaa, pitsiä ja vanhenemista

Tämä asu on peräisin viimeviikonlopulta, siltä ajalta kun aurinko paistoi ja oli vielä kesä. Muistatteko sellaista? Itselläni nuo kultaiset muistot meinaan huuhtoutuvat samaa tahtia, kun esimerkiksi rankkasade huuhtelee meikkejä naamalta sotkiessani pyörällä töihin. Oikeasti rakastan rankkasateita ja esimerkiksi lenkkeilysäänä sateinen kesä on ehkä parasta, mitä tiedän. Rakastan myös kesäistä Jyväskylää. 

Pitänee mennä huomenna katsomaan, josko Lutakossa olisi vielä jotain rippeitä jäljellä siitä kadonneesta kesästä. Huomenna nimittäin koko Jyväskylä kokoontuu juhlimaan sitä, että musta tulee vanha nainen. On sataman yö ja mä täytän 23. Joka vuosi se iskee selvemmin tajuntaan, että tässä ei olla enää teinejä ja jotain pitäisi ehkä saavuttaakin. Onneksi mulla on tosin aikaa vielä siihen todelliseen aikuisuuteen. Olen päättänyt, että se alkaa kun täytän 25. Silloin on aika saada itselleen tutkinto, ostaa kaappi täyteen harmaita jakkupukuja ja juoda teetä iltaisin kotona niiden baarien opiskelijahintaisten juomien sijaan.  Veikkaan, että ollessani 25 se ikä tosin siirtyy taas kolmeenkymppiin ja siitä taas hamaan tulevaisuuteen. Onneksi ne harmaat jakkupuvut eivät ole koskaan olleet mun juttu.  
 
 nahkainen bikertakki & toppi & korut - hm / shortsit - zara / loafersit - topshop / laukku - lanzetti

Saan jälleen kiittää postauksen kuvista Nikoa. Se oli edeltävänä päivänä kysynyt, että saako hän olla mun luottokuvaaja. Voisiko kukaan bloggaaja ikinä kieltäytyä tuollaisesta maailman komeimman miehen esittämästä tarjouksesta? Etenkin, kun tuo komistus nyt sattuu olemaan oikein etevä myös kameran ja etenkin Photoshopin kanssa. Voin nyt siis ylpeänä sanoa, että mulla on luottokuvaaja. En kyllä tiedä paljon hän katui tuota tarjoustaan napsiessaan näitä kuvia minusta  äärimmäisen kirkkaassa ja paahtavassa auringonpaisteessa maha nälästä huutaen. Kovin oli ainakin hiljaista miestä siihen asti, että sai eteensä grilliherkuista notkuvan pöydän.

Innolla odotan, mitä huominen tuo tullessaan. Mulla on oikeastaan kaikki suunnitelmat vielä ihan auki. En muista järjestäneeni minkäänlaisia synttäribileitä moniin vuosiin. Se ei jotenkin vaan ole tuntunut aiheelliselta sen jälkeen, kun maagiset 18 on tullut mittariin. Niko tosin lupasi järjestää mulle privaattibileet, jos tämä vanheneminen alkaa liikaa ahdistaa. Lupasi hankkia sellaiset partyhatut ja kaikki. Sellaiset bileet voisi ehkä tullakin kysymykseen. 

Hei, mulla olisi teille pienoinen pyyntö. Jos on minkäänmoisia toiveita postausten suhteen, laittakaahan tulemaan. Olen taas jotenkin ihan liekeissä tämän blogini kanssa ja haluan kirjoitella tänne juttuja!  Elämäntapajuttujakin tänne on luvassa ainakin postaus tai pari, kunhan löydän sopivalta tuntuvan lähestymistavan. Mutta nyt oikein mahtavaa viikonloppua!

<3:Khaija

18 kommenttia:

  1. Oi että, sulla on niin ihanan piiiitkät jalat. Ja kivat shortsit. Ja mahdottoman kauniskin olet. Onnittelut synttäreiden johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon tällainen pitkäjalka! Mutta eikö se kauneus ole katsojan silmässä ja tämä kommentti kertoo enemmän sinusta, kuin minusta! Joten kiitos, että olet niin kovin kultainen!

      Ja kiitos vielä onnitteluista ((--:

      Poista
  2. Kyllähän tollaset osaavat luottokuvaajat kelpais kelle vaan! Vautsivau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä! Oon kyllä aika muikeena, kun tuo poikkis on innoissaan kuvailemassa, kun niitä kuvia tarvitsen jatkuvasti tänne blogiini! melkoisen mahtava homma (--:

      Poista
  3. Ihana Kia! Asustelen myös Jyväskylässä ja olenkin joitakin kertoja nähnyt sut mm. yliopistolla. Uskaltaisikohan sitä joskus tulla jopa jotain höpöttelemään.. iik. Vaikutat aivan ihanalta persoonalta, sulla on upea tyyli ja blogiasi on nautinto lukea. Ihanaa synttäripäivää! :)

    -Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooi mikä kommentti! Tässähän ihan häkeltyy noiden kauniiden sanojen ja kehujen määrästä! Siis todellakin tule juttelemaan! Olisi ihan huikeeta! Toivottavasti en mene pahasti jäihin :-D

      Ja kiitos miljoonasti! (--:

      Poista
  4. ootko tehny rakkaustarina postauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noooup! pitää kysellä, mitä tuo miekkonen olisi moisesta mieltä! olisi kyllä hauska idea (--:

      Poista
    2. lämpenikö ajatukselle? ;D

      Poista
    3. juu sanoi, että anna palaa! piti vaan varmistaa, kun on kuitenkin vähän jurrinen baaritarina :-D eli enköhän kyseisen tässä toteuta ihan parin päivän sisään ((--:

      Poista
    4. jippajei sitä odotellessa! :)

      Poista
  5. Ei moro. Nyt on niiiin magee asu, että sydän jätti pari lyöntiä väliin. Ihan huippu ja sopii sulle täydellisen hyvin.

    VastaaPoista