keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Mustavalkoista

Kukaan blogimaailmaa vähänkään seuraava, ei ole varmasti voinut välttyä mustavalkoisuuden ajankohtaisuudesta tänä keväänä. Supermuodikasta onkin pukeutua tähän väriin ja mielellään raidan tai ruutukuvion muodossa, vaikka päästä varpaisiin jos siltä tuntuu. Mun viime syksynä H&M:ltä löytämäni printtihousut ovatkin siis hyvin in vielä kevään ajan. Lähdinkin rakentamaan mustavalkoista ja muuten hyvin simppeliä asua näiden hieman räväkämpien housukaunottarien ympärille. 

neule - cubus / kauluspaita - kappahl / kaulakoru - gina tricot / housut - h&m / laukku - furla / saappaat -second hand

Yhdistinkin housut siis rentoon kauluspaitaan ja lämpimään pörröiseen neuleeseen ja asu palveli minua tänään koko lumentäyteisen koulupäivän. Mulle on ominaista muutenkin käyttää aika pelkistettyjä värimaailmoja, joten tykkäilen mustavalkoisuudesta kovasti. Jollain kivalla värikkäällä yksityiskohdalla saisi lisäksi tosi helposti vähän lisäjujua asuun. Mitäs mieltä te olette tästä trendistä? 

<3:Khaija

12 kommenttia:

  1. Hirmusen mielenkiintonen ja ihana asukokonaisuus! :-)

    VastaaPoista
  2. Aivan täydelliset hiukset!! Tekisin mitä vaan, että mullakin olisi tuollaiset luonnostaan :D Asu on kanssa ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no kiitos paljon! (-: on näissä kyllä sit hoitamista ja menee hoitsikoita litroittain. Mut tykkäilen kyllä paljon että mulle on tällaiset siunaantuneet (-:

      Poista
  3. Tosi kiva asu! Sulla on kyllä ihan mahtava tyyli, niin inspiroiva :) just lähti armykuosinen takki tilaukseen, kun ihastuin täysin tuohon edelliseen asuusi ;) Toivottavasti sopisi mullekin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa ihana kommentti! Muistan tästä ilahtuneeni jo heti sen luettuani, mutta hölömö pääni on unohtanut vastata! Hassua ja niin mahtavaa kuulla, että mä inspiroin jotakuta! puss!

      Poista