perjantai 4. tammikuuta 2013

Väriä pimeyden keskelle


 Takki - Pull&Bear / Koru & Teeppari - Cubus / Jeather Pants - Vero Moda / Maiharit - DinSko / Laukku - Furla

Nyt on päällä se aika vuodesta, kun aina vaan väsyttää vaikka nukkuisi tuntikaupalla. Kaipa se on tuo ulkona vallitseva pimeys, joka aikaansaa nuo fiilikset. Vitamiinipillereiden popsimisen lisäksi päätinkin kaivaa kaapista tuon neonkeltaisen farkkutakin tuomaan vähän valoa arkeen. Johan tässä on se vuoden pimein päiväkin mennyt ohitse, joten nyt saisi se kevätkin jo mun puolestani pikkuhiljaa saapua tuoden valon mukanansa! Ehkäpä tämä mun päälläni koreileva värimaailma saakin muutaman uuden värin joukkoonsa niiden syksyisten ja synkkien sävyjen sekaan. Nyt siis kaikki vaan innolla venailemaan kevättä kirkkaissa vaatteissa, niin eiköhän se sieltä kohta tule!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

<3:Khaija

10 kommenttia:

 1. IHANA tuo keltainen takki ♥ Musta ja keltainen toimii yhdessä niin hyvin sekä lisäksi tuo keltainen tuo vähän toivoa lähestyvästä kesästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Mun siskoni sen mulle joku aika sitten lahjoitti ja en voisi olla iloisempi! Ja eiköhän se kesä taas tuon kiireisen kevään jälkeen tule nopeammin kuin uskoisikaan! ((-:

   Poista
 2. Mulla kans nenä kohti kevättä jo, vaatehaaveiden puolesta ainakin :D Kyllähän se valo alkaisi olla aika tervetullutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, enää ei paljon tekisi mieli talvisia vaatteita shoppailla! Vaikka monet syystrendit mielellään pidänkin asuissani ((-: Jyväskylässä pääsen onneksi taas elelemään omaa ikuista kesääni kirkasvalolamppuni kanssa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiits! Haha, nää on veljemme ottamia!! :-D

   Poista
 4. Täällä yksi joka nukkui tänään hyvien yöunien perään neljän tunnin päikkärit, siis mitä ihmettä?! Ja ihanat hiukset muuten näissä kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep! Pakko olla tää valon puute. En usko et mikään muu selitää näitä munkaan monia 12 h tunnin yöunia putkeen!

   Ja kiitos! Ne on tehty lämpörullilla ja niillä saa aina kivat hiukset (-:

   Poista
 5. Hyvälle näyttää! Keltaisen ja mustan yhdistelmä toimii ihan superhyvin, vois itekin joskus kokeilla :P

  VastaaPoista
 6. Ihana ihana takki! Ja mäkin voisin kyllä nukkua ihan hullua määriä tällä hetkellä, tulisi jo valoisampaa ja kevät :)

  VastaaPoista