perjantai 11. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 asut, osa 1

Mulla on tämä viikko mennyt ihan täysin tähän Jyväskyläelämään sopeutuessa, opiskelujutuissa ja kavereiden kanssa hengaillessa. Nyt alkaa jälleen olla tosi mukavat fiilikset kaikesta ja tämä oma kotikin on jokseenkin järjestyksessä (sinne makkarin oven takana vallitsevaan pieneen kaaokseen jos ei hirveemmin vilkuilla). Asukuvia ei ole tosissaan tullut räpsittyä lainkaan, mutta onneksi olen tehnyt sitä viime vuonna tämänkin edestä! Kävin siis läpi mun vuoden 2012 asukuva-arkistoni ja kokosin kaikki yhteen. Asukuvia oli niin valtava määrä, että päätin ihan suosiolla jakaa ne kahteen eri postaukseen. Tässäpä olisi siis alkuvuoden asukuvasaldoa! 


Kieltämättä näitä kuvia selaillessa kesäkaipuuni heräili taas aika vahvasti. Voi kuinka paljon hiukkasen lämpimämmät kelit minua inspiroikaan pukeutumisen suhteen! En kuitenkaan kaipaile yhtään tuota mun vetyperoksidipehkoani. Onneksi tulin järkiini ja iskin vähän jotain luonnollisempaa väriä päähän! 

Löytyykö asujen joukosta lemppareita? 

<3:Khaija

13 kommenttia:

 1. 63, 54 ja 46 on esimerkiksi aivan ihania!

  VastaaPoista
 2. Sielä oli monia, mutta asu 40 värien puolesta on ihanan rauhallinen! Ja 64! Noi sun nykyiset hiukset sopii sulla niin järjettömän hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä nää on vaan NIIIN paljon enemmän mua (--: Ja 64 on munkin yksi koko vuoden lemppareista! Voi kun tuo lumipakkasmeininki menisi jo poies niin pääsisi käyttämään muutakin kuin niitä toppatakkeja ja maihareita!

   Poista
 3. Voi että miten ihania asuja kaikki, mutta siis toi 60 on jotain täydellistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäilet! Juu siis tuo Mangon silkkimekko oli ihan täydellinen alelöytö viimekesänä!!

   Poista
 4. Ihan mielettömän upeita asuja :)<3 tosi vaikea valita parasta, koska kaikki miellyttää mun silmää! Sä osaat tuon homman niin täydellisesti! Pukeudut tosi monipuolisesti, sulla on niin kivoja ydistelmiä! Ihanaa, että uskallat pukeutua rohkeasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät <3 Aivan ihana kommentti muutenkin! Kiitos kauniista sanoistasi! ((--:

   Poista
 5. 37 ja 64 iskee parhaiten, koska ne on lähimpänä omaa makua, mutta pidän sun tyylistä muutenkin :) oot todella inspiroiva!

  VastaaPoista
 6. 55 on ehdottomasti mun suosikki! Tulee mieleen Lauren Conrad! ;) xx

  VastaaPoista
 7. 60, voi mikä täydellinen mekko ja täydellinen sinä :-)

  VastaaPoista