lauantai 19. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 asut, osa 2

Viimeaikoina mun maailmani on täyttynyt sellaisella jännällä jutulla, kuin elämällä. Päiviin on mahunut niin paljon ihania juttuja, ystäviä, opiskelua, pienen arkeni pyörittämistä ja uusia kokemuksia. Enpä siis ryhdy missään mielessä valittamaankaan. Blogi nyt on pikkuriikkisen päässyt kärsimään, mutta enköhän tännekin taas jossain kohtaa tule keskittämään enemmän energiaani. Nyt vietän pitkästä aikaa laatuaikaa ihan itsekseni ja ajattelin keskittyä blogin lisäksi ihan vain hyvään ruokaan ja Netflixiin. 

Tässäpä olisi muuten nämä loput viimevuoden asuni. Huh, kuinka paljon niitä onkaan. 

Ainakin itselle näiden omien asujen kokoaminen tuo valtavasti inspiraatiota ja muistuttaa mieleen, että mitä kaikkea sieltä kaapin kätköistä oikein löytyykään. Näihin pitää palailla kun asukriisi yllättää seuraavan kerran.

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille murut!

<3:Khaija

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. 72, 74, 76, 80, 104, 116, 120: lempparini <3
  mutta kaikki aivan ihania!!

  VastaaPoista
 3. Mitä mieltä olet "reisitasku housuista" (jos osaan ne oikein nimetä)? Armeijan vihreistä sellaisista.
  Minua mietityttää, että onkohan ne enää muodin mukana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis pakko sanoa, että en itse muotia niin tarkkaan seuraa, että sen mukaan osaisin nyt vastailla. Mutta siis sellaiset tiukat veriot näkisin ainakin itselläni ihan millon vaan yhdistettynä johonkin kivaan, rentoon yläosaan. Mulla on vielä tää armyvillitys niin vahvasti päällä (-:

   mutta siis mun mielestäni sitä voi pukea päällensä käytännössä mitä vaan ja saada sen näyttämään siisitiltä, riippuu ihan vaan asenteesta ja meiningistä (-: persoonallisuus on parasta!

   Poista