keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Inspiration: Emma Stone

Vaihteluksi omille asuilleni, ajattelin vaihteeksi ottaa pienen katsauksen erään minua inspiroivan tyylitaitoisen kaunottaren pukeutumiseen. Sytyn nimittäin todella kovasti Emma Stonen asuvalinnoille niin arjessa, kuin juhlassa. Naisen yksinkertaisista asuista löytyy aina paljon asennetta ja jujua.Kokosinkin suosikkilookkejani Emmalta ja keräilin niissä minua miellyttäviä elementtejä eri nettikauppojen valikoimista.
 Emman rento arkityyli miellyttää minua kovin, sillä olen itsekin hyvin mukavuudenhaluinen pukeutuja. Mielenkiintoisilla printeillä, nahkayksityiskohdilla ja asusteilla saa värimaailmaltaan pelkistetyt asut herätettyä helposti eloon. Jakku on aina varma valinta, joka tuo asuun kuin asuun ryhtiä.
 Itse olen hurahtanut Emman tavoin käyttämään lähes yksinomaan ihan mustia tai burgundeja housuja. Näiden asujen värimaailman lisäksi mua viehättää arvatenkin nuo ihanat aamutossumaiset nilkkurit, sekä kauluspaidan ja neuleen yhdistelmä. Ihailen Emman taitoa koota noinkin preppyistä elementeistä asuja, joista löytyy asennetta. Nuo hopeiset Steve Maddenit on kyllä ihan pakko hankkia kenkävarastoihin!
 Itse pidän paljon Emman tavasta yhdistää löysä yläosa tiukkoihin housuihin tai puolestaan valita tyköistuvan bodyn seuraksi väljät ja kauniisti laskeutuvat suorat housut. Myös vastakkainasettelu materiaaleissa on kiehtonut minua pitkään, joten pidän kovasti kiiltävien ja mattapintaisten materiaalien yhdistelmästä. Juhlapukeutumisessa Emman jaloissa nähdään usein tällä hetkellä todella muodikkaat teräväkärkiset avokkaat.
Nainen hallitsee myös color blockingin erittäin tyylikkäästi gaalapukeutumisessaan. Nyt tulevana keväänä räikeiden värien keskenäisen yhdistelemisen lisäksi voidaan haettu efekti aikaansaada lisäämällä jokin väriläiskä muuten täysin mustavalkoiseen asuun. Tällä tavalla tulen ainakin itse varmasti viemään mustavalkoista talvipukeutumistani keväisempään suuntaan!

Ei ihme, että Emma Stone on valittu vuonna 2012 kahdesti vuoden parhaiden pukeutujien joukkoon. Naista pääsee ihailemaan taas pian myös valkokankaalla, kun Emman uusin elokuva nähdään teattereissa alkuvuodesta.

<3:Khaija

3 kommenttia:

 1. On kyllä tyylikäs nainen, ilmankos sinäkin olet niin tyylikäs aina :)

  Ihanaa, kun olet taas täällä tutussa ja turvallisessa bloggerissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vaikkakaan kyllä mitenkään millintarkasti en kenenkään muun tyyliä seuraile. Välillä on kiva etsiskellä inspiraatiota ((-:

   On kyllä kieltämättä joo jänskää olla taas täällä <3 vieläkun tulisi kevät ja valoa jajaja niin saisi taas kivoja kuvia enemmän ((--:

   Poista
 2. Olet oikeassa, magee tyyli mimmillä.

  VastaaPoista