sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Huikea viikko kuvina

Jos mun pitäisi kuvailla täydellinen viikko, tämä nyt viimeisiään vetävä täyttäisi sen kriteetrit aika kirkkaasti. Mun viikkoon on mahtunut sopivassa mittasuhteessa kaikkea mulle tärkeetä ja oon saanut paljon juttuja aikaan. Löhöilyä, treeniä, ystäviä, yksinoloa, arkea ja juhlaa. Haha, taas on sellaset rakastan maailmaa -fiilikset päällä, ettei mitään järkeä!

Alkuviikosta kävin tekemässä pienen Helsinki -tripin ja moikkailemassa Cosmoporukoita! Hankeen kirjoitettu teksti kehotti hymyilemään ja mähän hymyilin koko aurinkoisen päivän. Käytiin Maiskin kanssa shoppailemassa tai oikeastaan Maiski shoppaili ja mä sitten jostain syystä päädyin viemään tuon paitakaunottaren neitsyyden eilisissä illanvietoissa. Asukuvia tulossa lähipäivinä! 


Toi ylläoleva biisi on ollut mulla tänään melkoisessa tehosoitossa, ja se sopii niin hyvin näihin mun tänhetkisiin fiiliksiini!

Viikko on ollut täynnä opiskelua, tenttejä, demoja, oppimistehtävää, espanjan läksyjä Coffee Housessa ja voi että, mä olen kyllä saanutkin mielettömästi juttuja aikaan tuolla saralla! Tulevalla viikolla ei kyllä opiskelukiireet yhtään hellitä. Kun muut sitsaavat, meitsi istuu himassa lukemassa tenttiin. 
Ah, niin ihana Mordor on tullut tutuksi, kun olemme joutuneet liikkumaan tutulta ja turvalliselta Agoralta tuonne mäkien ja miljoonien rappusten luvattuun kampusvaltakuntaan. YOLO -hengessä rupesimme suunnittelemaan myös matkaa Argentiinaan elokuuksi. Homma meni siinä kohtaa vähän jäihin, kun tajusimme Argentiinan keskilämpötilan olevan tuona kyseisenä kuukautena huikeat 13 astetta. Kyllä tekee mieli sijoittaa tonni lentolippuihin, että pääsee palelemaan!
Viikko on pitänyt sisällään myös huikeita treenejä ja paljon hyvvää ruokaa! Tulee vaan niin paras olo, kun syö hyvää ja ravitsevaa safkaa, urheilee ja nukkuu riittävästi! Ihan mun blogille poikkeuksellisesti luvassa on myös treeniaiheista postausta helmikuussa alkavaa Cosmopolitanin Bootcampia silmälläpitäen!
Perjantaina kokoonnuimme illaksi tähän mun lukaaliini opiskelemaan espanjaa vähän kivemmalla tavalla tortillojen ja leffan merkeissä.
Haha, lauantaina rillailtiin, Timppa oli vauhdissa, mä ja Maiski räppitsiguja ja ilta päättyi Rumaan. Hieno ilta? Ja kaikki supersiistit hashtagit, tyyliin #scandinavian #hot #chicks #with #instaboy #riku. 
Tää päivä onkin sitten palautuiltu eilisestä sohvan nurkassa, käyty syömässä ja morottelemassa sosially awkwardeja puhuvia papukaijoja Viherlandiassa ja loppuilta taitaakin mennä Ziperall niskassa. Taidanpa saada vielä noita mun ystäviä tähän kanssani koomailemaan ja life is goood!

Ihanaa iltaa sinne kaikille!

<3:Khaija

2 kommenttia: