perjantai 25. tammikuuta 2013

Ihana, Ihana Maiski

Mulla on melkoisen tehokas päivä takana. Tai oikeastaan tehokkaiden päivien sarja. Aamuni käytin lukemalla, sen jälkeen kävin koululla tekemässä tentin ja yhden kurssin demot, jonka jälkeen suuntasin kotiin kaupan kautta pesemään pyykkiä ja tiskaamaan. Loppuiltakin olisi tarkoitus käyttää kavereideni kanssa keskittyen espanjan opintoihin. Suunnitelmissa on tosin jokin espanjalainen leffa ja ruokaa, joten ehkä ihan kiva tapa opiskella näin perjantaina.


Neule - Gina Tricot / Kaulakoru - H&M / Farkut - Zara / Laukku - Furla / Saappaat - Second hand

Oon kyllä nyt jotenkin hyvin tyytyväinen elämääni. Niin loistava fiilis, kun saa paljon aikaan ja kaikki asiat ovat jotenkin asettuneet mukavaan tasapainoon. On siistiä havahtua tasaisin väliajoin rakastamaan maailmaa, ympärillään olevia upeita ihmisiä, elämässään tapahtuvia juttuja ja ihan vaikka kotikaupunkinsa kauneutta. Eilen mulle riitti mielettömäksi onnellisuudentuottajaksi se, että mentiin porukalla tekemään espanjan kotiläksyjä Coffariin. Ja kelatkaa, meillä on kotiläksyjä yliopistossa! Siitäkin olen jotenkin nostalgisesti innoissani. Mun kaverit väittivät mun kuulostavan ihan missiltä, heittäessäni mun perus rakkauskommenttejani ratkaisuksi Pohjois-Korean tilanteeseen. Mutta ehkä mä hyväksyn kohtaloni ja heitän missihymyt kehiin. Etenkin jos missit ovat aina näin onnellisia.

Niin ja ihana Maiski on taas asukuvieni takana. Ja ehkä vähän otsikonkin!

<3:Khaija

11 kommenttia:

  1. Aws, tykkään ihan hurjan paljon tosta sun neuleesta! Hankin itekin just Ginalta sellasen tosi revityn neuleen, joka on superihana. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin jotenkin niin tykkäilen tän neuleen meiningistä ((-: Laita ihmeessä blogiisi kuvia siitä sun uutukaisesta, niin pääsee kuolailemaan!

      Poista
    2. Juu todellakin, nyt viikonlopun aikana tulee varmastikin asukuvaa, jossa se näkyy :))

      Poista
  2. Heh, uskon kyllä et Coffari ja läksyt voi olla ihana combo, sen verran tuli siellä vietettyä aikaa (ehkä ne ihan muutamat tylsät luennotkin, hups) silloin kun Jykylässä opiskelin :D Toi paita on ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä parasta! Ja me kyllä ihan oikeasti mentiin koulun jälkeen opiskelemaan, kunnollisia kun ollaan (-:: Hihi ja tänks!

      Poista
  3. Hei satutko tietämään tosta indiedaysin lookbookista, että millä periaatteella siihen pääsee nykyään mukaan? Kun muistelisin, että joskus siellä sivustolla oli ainakin joku kaavake, minkä sai täyttää... Nyt en oo enää löytäny mitään asiaan viittaavaa sieltä sivulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ennen sinne pystyi hakemaan erikseen, mutta ton Ispirationin ja Indiedaysin uudistumisen myötä se hakuhässäkkä on hävinnyt. Nykyään siis tuo lookbook on Indiedaydin yhteydessä toimiva sivusto, jonne Indiedaysin omat, sekä Inspirationbloggaajat voivat lisätä asukuvia. En sitten tiedä, voiko Inspiration bloggajaksi jotenkin hakea, minuun otettiin aikanaan yhteyttä sieltä suunnalta (-:

      Poista
  4. Taas kerran ihan nappiin onnistunut asu. Sä se vaan osaat! :)

    VastaaPoista
  5. Ah ihana look <3 Taas niin kauniina :)

    VastaaPoista