maanantai 21. tammikuuta 2013

Elämää iPhonen kautta

Mähän kunniallisesti alioitin tuossa viime vuoden puolella perinteen jakaa pieniä palasia elämästäni kännykkäkuvien muodossa. Tämä upea perinne taisi kestää sen pari-kolme viikkoa, joten tota matskua on hieman kertynyt mun Dropboxiini. Nyt kelasin kuitenkin yllättää itseni ja ehkä vähän tappaa aikaakin tässä matkustaessani junalla juuri pk-seudulle. Eli nyt olisi luvassa melkoinen kasa kuvia kuluneilden kuukausien varrelta!
Loppuvuodesta toteutimme Maiskin kanssa aika älyttömän laivaseikkailun, joka piti sisällään kaksi peräkkäistä opiskelijaristeilyä, matkanvarrelle hajonneen bussin, yön Turussa ja mitähän vielä. En ehkä ole ikinä nauranut noin paljon, mutta ei enää ikinä samanlaista settiä!
Laivalta kotiuduttuamme pääsimme hoitamaan sekä mun, että Maiskin muutot. Olemmekin asustelleet nyt sen puolisentoista kuukautta eeppisessä DDRssä vain seitsemän kerrosta välissämme, mutta mestan kaikesta karuudesta huolimatta olen kyllä viihtynyt paremmin kuin hyvin. Ei se paikka, vaan ne ihmiset. Aika harvoin olen joutunut yksikseni iltojani viettämään, kun ollaan porukalla katseltu leffoja, kokkailtu ja hengailtu mun kämpilläni.
Loppuvuoteen mahtuikin sitten tietysti jos jonkinmoista kemua, kun tuli vieteltyä pikkujouluja, viimeisiä iltoja Jyväskylässä, sekä lomalla treffailtua pitkästä aikaa kavereita pk-seudulla. Vietimme pikkujouluja kaveriporukan kesken kinkkubileiden muodossa. Draamarikkaan iltamme päätteeksi suuntasimme poikkareihin!
Ainejärjestömme pikkujouluissa puolestaan pääsi moikkailemaan vanhaa tuttua Darudea jo ihan illasta. Kävimme myös katsomassa Disco Ensemblen keikan Lutakossa. Se oli mulle hyvinkin nostalginen kokemus, kun aikoinaan jonkinverran on tullut bändin tuotantoa kuunneltua (oi, ne kultaiset teinivuodet!).
Bloggaajatytöt tulivat kanssani valloittamaan Jyväskylän ja yövyimme tyttöjen kanssa Sokos Hotel Paviljongissa nauttien todellisesta irtiotosta arjesta. Aivan ihana hemmotteluviikonloppu!
Tottakai myös blogi on ollut suuressa roolissa (köhöm, oon joo ollut maailmankaikkeuden laiskin tän bloggailun suhteen, mutta erittäin rakas harratus tämä on ja tulee olemaan sitä jatkossa edelleenkin!) ja blogin myötä on tullut koettua kaikenmoista huippukivaa juttua!
Niin ja taisi tossa olla joku tollanen joulukin välissä, jonka vietin siis kotikotona Järvenpäässä. Joulu oli kerrassaan aivan ihana: löhösin, nautin elämästä, söin ja vietin aikaa hölmön ja niin ihanan perheeni kanssa.

Jyväskylään paluu tuntui loman jälkeen jokseenkin nihkeältä. Onneksi mulla oli matkaseurana kaverini, jonka kanssa hajoilimme yhdessä arkeen paluuseen.  Nyt täytyy kyllä taas myöntää, että olen enemmän kuin onnellinen oleiluuni Jyväskylässä, kun siihen on taas kerennyt tottua. Harkitsen ihan jopa kesätöiden etsimistä kyseiseltä paikkakunnalta!

Kokoonnuimme juhlimaan Jyväskylään paluuta Annin ja Jonin kauniiseen kotiin ruuan ja juoman merkeissä. Tuolloin kävimme illasta myös moikkailemassa meidän uusia fukseja Escapessa.
Toissaviikonloppuna keräännyimme hurmaavan Inkan luokse juhlimaan hänen sweet sixteen -juhliaan. Neitokainen oli järjestänyt kunnon tarjoilut ja illan ohjelmana pelasimme Bumtsi Bumia. Mielettömän hauskaa oli.
Viimeviikko pitää sisällään opiskelua, espanjan opintojen aloituksen, treeniä, ystäviä, parit leffakäynnit, Jonin vierailun mun luonani, poikkarit, HIMYMiä peittomajassa ja löhöilyä Maiskin kanssa. Melkoisen täydellinen viikko siis kaikenkaikkiaan. Ja muuten. Kyllä mä aina välillä syön muutakin kuin pizzaa. Nää kuvat antavat hyvin mielenkiintoisen kuvan mun ruokavaliostani!

Monet näistä kuvista olenkin jo päivitellyt Instagramiini, josta mut löytää nimellä Khhaija. Nyt kun olen päässyt tänne kotikotiini, lämpöinen sänky kutsuu. Oikein hyvät yöt teille kaikille!

<3:Khaija

6 kommenttia:

  1. Haha, ihanan riemukkaita kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voin kertoa että ne kaikkein riemukkaimmat kuvat jätin kyllä ihan suosiolla arkistoihin :-DD mutta on ollut senverran kivoja juttuja, että riemukkaita kuvia riittää !

      Poista
  2. Toi sun tukkas ♥_♥ aivan ihana !

    ..ja muutenkin näin ensikertalaisena sun blogisi puolella täytyy sanoa että tosi kivan oloinen blogi! taidankin jäädä seurailemaan ! ;)

    http://mimi-perfectly-imperfect.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Vaikka todellisuus ton pehkoni kanssa on melko karu, kun joudun läträämään siihen litroittain hoitsikoita, jotta saan sen asettumaan edes jotenkin :-D

      Ja kiva kuulla, että tykkäilet! Lämpimästi tervetuloa! <3

      Poista
  3. Voi että, vaikutat niiin mukavalta ja hauskaltakin tyypiltä! Jos tuut Hämeenlinnan suuntaan joskus, niin ilimottele, mennään kaffele! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt löysin tänkin kommentin sieltä! Mutta siis todellakin mennään, jos ikinä sielläpäin liikun! Samoin, jos tuut Jyväskylään, niin ilmottele ehdottamasti! Ois kyl huippua treffata (--:

      Poista