maanantai 18. helmikuuta 2013

Onnellisuusjuttuja viikon varrelta

Mun on pakko tehdä onnellisuuspostaus. Siis aivan pakko. Tulin siihen tulokseen, kun talsin menemään kunnon onnellisuushymy korvasta korvaan ennen aamu seitsemää ja vielä maanantaina. Kerrassaan luonnotonta olla niin onnellinen sellaisena ajankohtana. Näinpä siis kokosinkin tämän viimeviikon kuvasaaliin oheen juttuja, jotka ovat ilostuttaneet mua mennenä viikkona. Ne kaikissa blogeissa esiintyvät sydämet juttujen alussa taidan kuitenkin unohtaa. Ihan riittävän ällösöpöä ilman niitäkin!

 Mut tekee onnelliseksi lounashetket ystävien kanssa. Olivat ne sitten ihan yliopiston ruokalassa tai missä hyvänsä. Ei ole mitään parempaa, kuin rauhassa käydyt keskustelut ja se fiilis, että voit olla juuri oma hölmö itsesi. 

Mut on tehnyt onnelliseksi, että olen päässyt taas pari kertaa treenailemaan flunssan jälkeen. Ei ole parempaa fiilistä, kuin hyvin sujuneen treenin jälkeen!

Mut tekee onnelliseksi rakkausviestit hyvältä ystävältä. Ja ehkä pikkasen itkettääkin. Ja se, että tämä ystävä on mun tukena, kun sitä tarvitsen ja on muutenkin niin huikea nainen, että! Oot Anni muru!Mut teki ihan mielettömän onnelliseksi tuo Valion täyteläinen maitorahka. Voi missä hybriksissä mä olinkaan, kun tuota söin. Tossa on kuitenkin pikkaisen enemmän rasvaa, kun siinä normisetissä, niin ei ehkä ihan jokapäiväiseen ruokavaliooni tule kuulumaan. Mutta voi luoja kuinka hyvää!

Mut tekee onnelliseksi, kun onnistun pitäytymään itselleni asetetuissa opiskelutavoitteissa. Vaikka lauantaina aikaisin herääminen tuntuukin nihkeältä, niin voi sitä fiilistä, kun saa juttuja aikaan! 

Mut tekee onnelliseksi, että ehdin bondailla pitkästä aikaa Jennan kanssa ihan livenäkin. Ja meidän naamiasmeiningit ja mieltön herkkuperseily. Repästiin ihan kunnolla ja haettiin lähikaupasta dippiporkkanoita!

Olen ihan mielettömän onnellinen, että olen saanut elämääni Maiskin. Ystävänpäiväviestejä, vaikka istutkin vieressä, parhaita reissuja, hölmöimpiä insidejuttuja, spontaania hengailua verkkareissa, sekä DDR:n käytäville leiriytyneiden spugejen urheaa uhmaamista, koulun jälkkäripöytiä ja treeniä. 

Onnelliseksi minut tekee ystävänpäiväillallinen, jonka aikana unohdat ympäröivän maailman. Hölmöjen juttujen virta ja loputon hymy.

Mut tekee onnelliseksi, mun oma kämppä. Vaikka se onkin aika ghetossa ja en tiedä mitään parempaa, kuin ystävien kanssa vietetty aika, niin ne yksin vietetyt hetket omien tavaroiden keskellä ihan omasta seurasta nauttien ovat välillä vaan loistavia. Niin ja se, kun hoitaa kaikki kotityöt kivasti ja kämppä on siisti!

Mut tekee onnelliseksi, illanvietot huikeiden tyyppien kanssa. Promilleissa keksityt älyttömät ideat ja uudet tutut!

Ton hedelmälautasen kokoaminen teki mut ihan kohtuuttoman onnelliseksi. Onko ihan normaalia ilostua siitä, että pilkkoo mangoa ensimmäistä kertaa elämässään ja asettelee hedelmät nätisti? 

Haha, ja ruoka ylipäätään riittää tekemään mut onnelliseksi. Onko mitään parempaa, kuin yhdessä kokkaillut hyvät safkat? Tai ruoka noin ylipäätään? 
 
Mun onnellisuuden takana ovat ne pienet, mutta niin tärkeät jutut. Mikä teidät tekee onnelliseksi? 

<3:Khaija

14 kommenttia:

 1. Oi muru kuinka kauniisti sanottu <3 :) ihana postaus muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Ystävät ja ruoka! Niistä on onnelliset päivät tehty :D Samoilla linjoilla siis mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jeppp! :-D ja sitten kun saa vielä juttuja aikaiseksi siihen päälle, niin mä en muuta tarvitse! (-:

   Poista
 3. Hyvin samantyyppisistä asioista koostuu munkin onni! Pienet jutut on yleensä kaikista parhaita. Ihana postaus :))

  VastaaPoista
 4. Ihana hyväntuulen postaus :)<3 pakko kysyä, että onko tuossa yhdessä kuvassa anna? Se on kotoisin samalta paikkakunnalta kun mää ja oltiin yläasteellakin 2 vuotta samaan aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooooo! niiin pieni maailma jälleen! se opiskelee mun yhden kaverin kanssa samaa pääainetta, niin sitä kautta bondailtu (((--:

   Niiin ja kiva, että tykkäilit! <3

   Poista
  2. No taas kyllä pitää todeta että on tämä maailma kyllä pieni :D jotenkin tosi hassua :)

   Poista
  3. No onn kyllä! niin miljoonaan kertaan todistettu juttu :-D

   Poista
 5. Ihana kuulla, että oot onnellinen! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ihana kun tulee sellainen fiilis, kun tuntisi ihan irl!

   Poista
 6. Ai elämä mitä ihania herkkuja! Nams!
  Mä aloitin oman blogini vuosi sitten sille ajatukselle että löytäisin elämästäni kivoja asioita. Se on kyllä toiminut, paskimmastakin päivästä löytyy ihan varmasti aina edes yksi kiva ja hymyilyttävä juttu. Arjen pienet ilot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jepp! Ruoka <3

   Näinhän se on! Elämästä löytyy aina niin paljon hyvää, kun osaa vaan katsoa. Ja pikkuhiljaa sitä huomaakin keskittyvänsä yhä enemmän niihin positiivisiin juttuihin ja jotenkin kummasti se positiivisuus ruokkii itseään. Ne pienet jutu on parhaita <3

   Poista