tiistai 19. helmikuuta 2013

Taking a hold of the present day, pushing it on, pushing it on, pushing it

paita- hm (lainassa Maiskilta) / liivi - zoey m / sulkakoru - hm / housut - veromoda / maiharit - dinsko 

Nämä asukuvat taitavat olla peräisin jo useamman viikon takaa. Asusta tykkäilen valtavasti. Hapsuja, liiviä, sulkakorua ja jalassa mukavat maiharit, joilla pysyy takuuvarmasti pystyssä. Tuona kyseisenä iltana olimme Rumassa, joka on yksi lempparibaareistani täällä Jyväskylässä. Sinne voi huoletta mennä istuskelemaan omalla porukalla rennolla meiningillä vaikka maihareissa. Ja long islanditkin maksavat vaan kuus ja puol. Ja tanssilattiallakaan ei soi mitkään ihan perus listahitit. Siitä tykkään kovin. Jyväskylä ei olisi sama paikka ilman Rumaa, siitä olen varma. 

En nyt tiedä miksi intouduin selittelemään Rumasta. Ehkä tohon vaikuttaa se fakta, että mun tänhetkinen elämäni täyttyy koulukirjoista ja kovaa vauhtia lähestyvistä tenteistä. Jotain todellisuuden pakoilua kai. Mutta eipä tämä lukeminenkaan hullumpaa puuhaa ole; höyryävä kahvikuppi, lämmin kotisohva ja rauhallista musiikkia taustalla. Ja Maiski tulee kohta seurakseni tottakai. Parasta. Illasta reippailen kaverilleni lainaamaan vihdoin ja viimein kameran laturia. Omani on hukkunut jonnekin jäljettömiin ja vähän harmittelee, kun tuo kamerani akkutilanne on aika finito. Sitten saan taas pommittaa teitä reaaliaikaisilla kuvilla. 

Nyt voisi olla lounaan aika. Eilen menin sotkemaan mun kasviswokin sekaan maitorahkaa. Taisin olla melko nälkäinen. En tule tekemään samaa virhettä enää koskaan. Ehkä mun olisi nyt parasta painua sinne syömään, ennenkun ryhdyn selittämään teille mun randomunista, joissa esiintyy hitsauslaseja ja kauluspaitoja. Nyt siis adios! Niiin ja mitä tykkäilette asusta?

<3:Khaija


5 kommenttia:

 1. Mä tykkään! Ihanan rento ja silti menevä asu :)

  http://annastinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Toi asu on aikas täydellinen! :) Kovasti mun makuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla (-: toi kuvausympäristö nyt ehkä vähän kompensoi kaikella karuudellaan !

   Poista
 3. Tykkään tosi paljon. kaikki elementit kolahtaa, varsinkin kuviot ja hapsut. juuri äsken hypistelin vastaavia juttuja mutta olivat niin kalliita että jäivät kauppaan. en todellakaan osta Indonesiasta kalliimmalla kuin Suomesta :D

  VastaaPoista