maanantai 11. helmikuuta 2013

A Whole New Way Of Looking At The Day

Mä päätin ottaa rennon startin tähän maanantaipäivään ja postailla teille mun parin viime viikon iipparikuvat sängystä käsin kahvikupin ääreltä. 
 Aamiainen on päivän tärkein ateria (-----:
Kia 22 vee taas vauhdissa. Lista yllättyneistä? Lol.
 Viiniä, ystäviä ja kivaa elämää !
 Superkuumia date nighteja ja paaaljon ruokaa! 
Perus laadukasta taidetta, koulua, koulua ja liian vähän treeniä (iiihan tyhymä flunssa!).

Mukavan rento viikonloppu porukoiden kanssa Jyväskylässä!

Ihanaa alkavaa viikkoa!

<3:Khaija

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, oot niin pirteä aina <3

  VastaaPoista
 2. Celina kerkesikin sanoa mun mielipiteen jo :-) mutta sun postaukset on vaan niin ihania aina ja sä oot yks pirteimmistä ihmisistä kenen blogia luen, ei sillä etteikö muut olis, mutta sä jaksat aina hymyillä! Oli ihan oikein, että olit cosmossa kuukauden bloggaajana! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun tuli hyvä mieli tästä kommentista! Vaikka enpä mä nyt ihan 24/7 hymy korvilla kulje, niin olen kyllä löytänyt jonkun sisäisen rauhan ja olen ihan mielettömän onnellinen ihan vain koska elämä on aika ihanaa ((-: mukavaa, että se näkyy! (-: Ihanaa porukkaa mun blogia lukeekin <3<3

   Poista
 3. Tosi ihana blogi sulla:) kerrotko miten oot löytänyt tuon sisäisen rauhan?:D itsekin sitä etsimässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäilet!

   No siis mulla tohon ovat varmasti vaikuttaneet eniten se, kun olen huomannut, että selviän vaikka mistä. Olen itsenäistynyt ihan hirmuisesti ja jotenkin luopunut kaikista odotuksista elämää ja ihmisiä kohtaan. Sitten kun viihtyy itsensä kanssa, niin ympärille on kerääntynyt ihmisiä, joiden kanssa on hyvä ja helppo olla. Sitten tietenkin kiinnostavat opinnot, liikunta ja ihan arjen pienet ilot, kuten hyvä ruoka ja tiskatut tiskit ilostuttavat. Haha, kuulostanpa naivilta! Mutta niin, kun lopettaa murehtimasta tulevasta ja siitä, mitä pitäisi olla ja tehdä, sekä keskittyy nykyhetkeen niin toimii ainakin itsellä parhaiten (-:

   Poista