torstai 14. helmikuuta 2013

How wonderful life is while you're in the worldkarvakaulus - sokos / villakangastakki - vero moda / jakkutakki - vila / teeppari - zara / nahkahousut - vero moda / kengät - dinsko / laukku - furla / koru - hm

Aamulla kun kaivauduin esille peittojen seasta kymmenien silmäpussilitrojen kanssa, vannoin käyväni pakolliset luennot koululla ja tulevani nukkumaan päikkäreitä kotiin. Mulla on ollut kuitenkin suureksi yllätyksekseni erittäin tuottelias päivä. Tein itselleni kunnon opintoaikataulun parille viikolle ja luentojen päätyttyä marssin iloisena maha täynnä yliopiston lettupöydän herkkuja kotiin näpyttelemään oppimistehtävää (tai kotitenttiä, mikä lie). Johtunee tämä sitten runsaasta kahvin määrästä, mukavista uutisista, hyvästä seurasta, tai aikaansaavasta päivästä, mutta mulla on mitä parhaimmat fiilikset.

Nämä asukuvat sopivat tähän ystävänpäivään, sillä ne ovat tiistailta, jolloin olimme ihanien tyttöjen kanssa lounastamassa. Kameran takana hääri tärkeä ystäväni Anni, joka ilokseni myös kirjoittaa blogia. Kuinka hieno fiilis onkaan, kun ei ole se porukan ainoa kummajainen, joka haluaa ottaa typeriä tönötyskuvia julkisilla paikoilla tai joka kaivaa aina sen kameran esille, kun saa ruokaa eteensä. Ystävät ovat hieno asia, hienointa maailmassa. En tulisi toimeen ilman päivääkään! 

Vähän mua naurattaa tuo rennon teepparin pussimainen masuefekti, mutta ei anneta häiritä. Ehkä jos kuitenkin ensikerralla kyseisen takkihässäkän kanssa yhdistelisi jotai pikkuriikkisen vähemmän ilmavaa, niin tulisi hippasen solakampi vaikutelma! Mutta nyt lähden tekemään kivoja ystävänpäiväjuttuja, hih! Pitäkäähän oikein kiva ilta!

<3:Khaija

3 kommenttia:

  1. Voi mikä kaunotar! Sua on niin helppo kuvata kun näytät joka kulmasta hyvältä :)

    VastaaPoista