tiistai 12. helmikuuta 2013

Kosmetiikka-arvonta: Clarins BB Skin Perfecting Cream

Nyt se on löytynyt! Nimittäin täydellinen BB -voide. Olen kokeillut jo lukuisia (tämä taitaa olla viides luvussaan) ja aina niissä on jokin mättänyt. Kun minulta kyseltiinkin kiinnostusta kokeilla Clarinsin uutta BB Skin Perfecting Creamia, tartuin innolla tilaisuuteen. Olen nimittäin löytänyt myös kaikkien aikojen parhaimman, superkestävän, sekä peittävän meikkivoiteen (Teint Haute Tenue)  kyseisen merkin valikoimista. Luotto Clarinsin meikkeihin on siis kova.

Tämän Clarinsin tuotteen kohdalla sekä koostumus, että vaalein värisävy ovat itselleni passelit. Tuotetta onkin saatavilla kaikkiaan kolmessa ei sävyssä, joten jokaiselle löytyy helposti omansa. Voide tasoittaa ihon sävyä, näyttäen kuitenkin luonnolliselta. Iho säilyttää luonnollisen heleytensä, eikä tule liian paklattua vaikutelmaa. BB -voide sekä hoitaa ihoa, että antaa sen hengittää. Näinpä BB -voide onkin ihan mielettömän loistava vaihtoehto perinteiselle meikkivoiteelle hetkiin, jolloin haluaa raikastaa ilmettä pienellä vaivalla. Voide sisältää myös suojakertoimen 25, joka toivottavasti pian tulee tarpeeseen auringon ilmaantuessa taivaalle. Kesällä tuskin tulen muuta meikkiä käyttämäänkään!


Ihastuin itse voiteeseen kovin, joten halusin antaa myös jollekulle teistä lukijoistani mahdollisuuden voittaa omansa! Voit osallistua Clarins BB-voiteen arvontaan  kertomalla tämän postauksen kommenttikenttään, mitä ominaisuuksia sinä kaipaat meikkipohjaltasi. Muistathan jättää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, niin saan sinuun yhteyden voiton saatuessa kohdallesi. Aikaa osallistumiseen on tämän viikon loppuun (17.2.) asti! Onnea kaikille murusille!

<3:Khaija

51 kommenttia:

  1. Tää murunen ei osallistu mutta haluun testata tota sulta joskus!! :)

    VastaaPoista
  2. Minä toivon meikkivoiteelta keveyttä mutta myös peittävyyttä. Olen lähes albino, joten kaikkein vaalein sävy sopii ilmeisesti minulle.

    VastaaPoista
  3. Meikkipohjan on kestettävä, mutta samalla ihon on näytettävä luonnolliselta ja mattapintaiselta. Vähän vaikeuksia löytää oikeanlaista meikki/bb-voidetta :S

    rjniem@utu.fi

    VastaaPoista
  4. haluan meikkipohjaltani peittävyyttä :)

    laughoften97@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Kosteuttaisi, eikä alkaisi puolen päivän jälkeen kiiltämään nenänpää kuin naantalin aurinko..

    nippp3@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Kosteutta ja peittävyyttä :)
    emiliakorpela@suomi24.fi

    VastaaPoista
  7. Ite haluisin sellasen joka ois mahollisimman kevyt ja kosteuttais tai olis sellanen ns. "rasvainen" niiku monet bb voiteet on:) Niin ja sit tekis ihosta suht tasaisen värisen:)
    ona.tuulia@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Kevyttä ja luonnolliselta näyttävää lopputulosta, kosteutta, peittävyyttä sekä pysyvyyttä.


    jenwaa-@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Ite toivon meikkipohjalta ihon sävyjen tasoitusta, sekä sellaisen luonnollisen vaikutelman. Meidän koulun valot ovat niin kirkkaat, että jos satut istumaan lampun alla, paistaa pakkeli monen metrin päähän..Joten paksu pakkeli ei tule kysymykseenkään !

    laura.hannonmaa@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Kaipaan meikkipohjalta punottavien pienten alueiden peittävyyttä, muuta en tarvitse. :)

    krisyaaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Peittävyyttä ja tietysti kestävyyttä :-)

    hilla95@windowslive.com

    VastaaPoista
  12. Itse tykkään luonnollisesta ja kuulaasta meikkipohjasta, jossa ei juurikaan tarvitse olla peittävyyttä, pelkkä sävyn tasoitus riittää :)

    maria.andersen@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  13. Minä haluaisin meikkipohjan luovan iholleni terveen hehkun, mutta kuitenkin peittävän pikkuvirheet. Olen kokeillut muutamaa bb-voidetta mutta niiden ongelmaksi on osoittautunut huono kesto.. maarur@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Tärkein on se, että vaikka meikkivoide/BB-voide yms olisi ollut iholla jo
    pari tuntia pidempään, se ei ala näyttää kakkunaamalta. Mikään ei ole kamalamaa
    kun sellainen iho josta oikeen huokuu se että meikkivoidetta on ja paljon.

    laurila_jenni@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha naurahdin tolle kakkunaama -ilmaisulle täällä ääneen! :-D ainakaan BB-voiteen kanssa ei ole kyllä tuota ongelmaa lainkaan! (-:

      Poista
  15. Kosteutta ja kestävyyttä. :) Myös se on tärkeää että meikkivoide on luonnollinen, ettei naamalta selvästi näy että meikkivoidetta edes on. BB-voiteita en vielä tähänkään mennessä ole kokeillut, ehkä nyt olisi korkea aika. :D

    vaisasen.heidi@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kosteutta ja kestävyyttä. :) Myös luonnollisuus on pop, en tykkää pakkelimaisesta vaikutelmasta. BB-voiteita en ole tähänkään päivään mennessä vielä päässyt kokeilemaan, ehkä olisi jo korkea aika. :D Kuitenkin bb-voiteiden käyttäjiltä kuullut ainoastaan hyvää. :)

    vaisasen.heidi@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Suomesta en ole vieläkään löytänyt hyvää BB-voidetta. Siskoni on tilannut ebaysta BB-voiteita, mitkä tulevat Kiinasta, mutta ei niitä koko ajan jaksa tilailla :D Paras meikkivoide on semmoinen mikä ei tunnu raskaalta iholla, mutta peittää hyvin punoittavat kohdat naamassa. Minulla punoittavat kohdat ovat nenän ympärillä ja silmien alla. Enkä pidä rasvaisista meikkivoiteista :)

    chrissuuh4@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Toivon meikkipohjalta sellaista keveyttä, ettei tule fiilis mistään pakkelikerroksesta. Tykkään siis luonnollisuudesta ja jos siihen jotenkin saisi yhdistettyä punakat kohdat peittävää ominaisuutta niin se hipoisi jo täydellisyyttä. Toivon myös, ettei meikkipohja kuivata ihoa! :)
    vilma.kaipainen@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Kestävyyttä, peittävyyttä luonnollisen näköisesti :)

    tuopeh@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Sitä että se ei oo liian paksua eikä ala kiiltään päivän mittaan! :)

    eva.saukko@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Olen tosi huono käyttämään meikkipohjaa, sillä pelkään paksua, luonnotonta lopputulosta sekä iholleni sopimatonta sävyä. Tämän vuoksi en uskalla ostaa miljoonaa eri putelia löytääkseni "sen oikean". Ihoni kunto on ajoittaisista stressinäpyistä huolimatta suht ok, joten kamalaa tökköä en kasvoilleni kaipaa. Toiveena onkin tasoittava pinta sekä kevyt ja raikas ilme. Kuin meikkipohjaa ei olisi, vaikka se kuitenkin on :D

    VastaaPoista
  22. Meikkipohjalta kaipaan kestävyyttä ja myös luonnollista ja heleää lopputulosta, joten bb-voiteet ovat oikein hyviä minulle ja olisi kiva kokeilla tuota Clarinsin omaa. :)

    katariina10@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Meikkipohjan tulee olla keveysti peittävä, heleä ja luonnollinen. Mikään ei näytä kauheammalle kuin liian paklattu naama! Olen halunnut päästä kokeilemaan laadukasta bb-voidetta, mutten ole opiskelijabudjetin vuoksi raaskinut. Jospa nyt arpaonni potkaisisi...kerrankin :)

    jennamaria.ollikainen@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Peittävä, ilmava ja hyvin ihoon sulautuva/mukautuva, mahdollisimman luonnollinen eikä rasvainen! :)

    riinamariahanninen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Meikkipohjan täytyy olla hengittävä ja tasainen. :)

    hyvinvointiloki@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Mä kaipaan meikkipohjalta keveyttä, mutta kuitenkin peittävyyttä varsinkin näin talvella, kun iho on ärtynyt ja punoittava. Kesällä käytän mielelläni meikkipohjaa, jossa on aurinkosuoja.

    millamainenblogi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  27. Meikkipohjan tulee olla luonnollisen näköinen, mutta silti peittävä. =) Ja myös kestävä, eikä sellainen joka kerääntyy ikävästi näppyjen tai kuivien kohtien ympärille.. Tätä listaa voisi kyllä jatkaa vielä pitkälle :D

    s-posti: t.ansku@luukku.com

    VastaaPoista
  28. Haluaisin peittävän ja kestävän meikkipohjan kuitenkaan ihohuokosia tukkimatta ja mahdollisimman luonnollisena. Liian tukkoinen lopputulos ei oo mun makuun :)

    VastaaPoista
  29. Oi mikä arvonta :) mä en oo ikinä käyttänyt meikkivoidetta, vain meikkipuuteria, kunnes löysin bb-voiteet. Kaipaan siis sellaista pientä peittävyyttä, kestävyyttä, heleyttä ja voiteelta sitä, että sitä on mukavaa levittää. Aurinkosuoja on ehdoton plussa!

    sini_tj@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Meikkipohjassa arvostan peittävyyttä, luonnollisuutta ja kuulautta. Luonnollisesti kestävyys on myös tärkeää! :)

    laura.leppajarvi@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Marja

    Meikkipohjassa pitää olla tarpeeksi kuulautta ja peittävyyttä, eikä se saa kuivattaa, :)




    kasperipirnes@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Olen etsinyt jo kauan meikkipohjaa, joka heleyttäisi, peittäisi ja olisi kuitenkin kevyt.

    beylakraal(at)gmail.com


    VastaaPoista
  33. Kuulautta, hyvää koostumusta (esim. helposti levittyvä!), keveyttä ja hengittävyytä :-)

    mirkun@hotmail.fi

    VastaaPoista
  34. Toivon meikkiveoiteeltani peittävyyttä ilman maskimaista vaikutelmaa. Talvisin käytän joe blascoa, mutta kesäisin kaipaan vähän kevyempää :)Suojakerroin on kesällä ehdottomasti plussaa!

    meeri.juusola@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Toivon peittävyyttä ja hengittävyyttä. Mikään ei ole niin kamalaa kun meikki on naamalla ja se tuntuu paksulta naamiolta.
    chenille@luukku.com

    VastaaPoista
  36. Peittävyyttä sekä kestävyyttä ennen kaikkea. Luonnollisen näköinen lopputulos on myös tärkeä.

    eevanpostit@gmail.com

    VastaaPoista
  37. peittävyyttä ja kestävyyttä, ei saa olla tunkkainen:) sellainen joka tekee ihosta niin virheettömän kuin mahdollista:D! viivi_v@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. peittävyyttä ja kestävyyttä, ei saa olla tunkkainen:) sellainen joka tekee ihosta niin virheettömän kuin mahdollista:D!
    viivi_v@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Jonkin verran peittävyyttä, mutta ennen kaikkea heleyttä ja semmosta tervettä hehkua:)

    maya87(a)netti.fi

    VastaaPoista
  40. Haluan meikkipohjaltani monia asioita. Tärkeintä olisi peittävyys ja kestävyys, mutta kuitenkin luonnollinen lopputulos (:

    micjac@luukku.com

    VastaaPoista
  41. Ihoni on nykyään äärimmäisen herkkä, monella eri tapaa. Siksi haluankin käyttää mahdollisimman vähän meikkejä, mutta pientä peittävyyttä kaipailen. Täydellinen BB-voide on hakusessa ja täälläkin on koluttu yksi jos toinenkin BB-putkilo. :D

    VastaaPoista
  42. Kuivaihoisena kaipaan eniten sitä ettei meikkipohja kuivata liikaa. Näitä BB-voiteita en olekaan koskaan kokeillut!

    VastaaPoista
  43. Sekaihoni on aika vaativa meikkipohjien suhteen: pitäisi löytää tuote joka pysyy pitkään rasvoittuvilla alueilla ja peittää punoitusta ja epäpuhtauksia mutta levittyy kuitenkin nätisti myös kuiville poskille. Kevyen tuntuista pitäisi olla myös, ja meikkivoiderajat ovat kamalin meikkimoka minkä tiedän! Plussaa olisi myös, jos sama tuote menisi sekä ohuena kerroksena arkena että peittäisi riittävän hyvin juhlameikkiinkin.

    katarimaria [at] hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Toivon meikkipohjalta luonnollisuutta, niin että meikki peittää jonkin verran muttei näytä eikä tunnu tönköltä. Ja koska olen hirveän vaalea, mulla on ollut vaikeuksia löytää talvi-iholleni sopivaa bb-voidetta, ne kun on niin oransseja yleensä. :/ Joten tämä kyllä kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta! :)

    suvi.koskela [at] uta.fi

    VastaaPoista
  45. Peittävyyttä ja oikeaa sävyä :)

    kuiskaa@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Normi/kuivaihoni kaipaa kosteutusta sekä hieman punaisuusen peittoa, alkavan coperosataipumuksen vuoksi.
    om93080@uta.fi

    VastaaPoista
  47. Keveyttä ja peittävyyttä.. ah ja helposti palavalle iholle riittävää suojakerrointa.

    VastaaPoista
  48. Peittävyyttä, sitä et se ehkäsee kiiltoa.. saija__95@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Kevyttä koostumusta joka ei paakkuunnu vaan näyttää luonnolliselta sekä kosteuttaa ja peittää.
    sm92755(at)uta.fi

    VastaaPoista