lauantai 9. helmikuuta 2013

Just looking out on the day, when you're close to me



 takki - cubus / sormus - jc / kaulakoru - gina tricot / neule - vero moda / farkut - zara / nilkkurit - disnko / laukku - furla / hanskat - kappahl

Jännä homma, kuinka iskee jäätävät mental blockit pienoisesta postaustauosta. Mun tietotekniset ratkaisuthan vähän kiukuttelivat kuluneella viikolla ja nyt kun jälleen pääsin tänne blogin ääreen, pääni kumisee tyhjyyttään. Voisin kuulemma kehua mun huikeita kaijuttimia, jotka ovat kieltämättä ihan mahtava ostos. Aika suuri tuollainen parinsada sijoitus näin opiskelijabudjetista mokomiin, mutta toisaalta eipä kämpässäni juuri hetkeä olisi, etten niitä käyttäisi. Ja nätitkin ovat vielä nuo Audio Prot. Mutta se kaijuttimista. Postaustauon sijaan voisin syyttää tästä mun tänhetkisen aivotoiminnan minimaalisuudesta myös pikkutunneille jatkunutta eilistä. Blogi ehkä vähän kärsii hiljaisuudesta, mutta mulla on ollut jälleen aivan huikeeta.

Tuli fiilikset postata tämä kyseinen asu useamman viikon takaa, kun sama tweedtakki päällä viiletin menemään tänäänkin. Tykkäilen kovin. Vaikkakin parin viikon takaiseen palatakseni, tuli melkoisen fiksu olo noissa semilyhyissä housuissa, kengät täynnä lunta ja ilman kaulahuivia yliopistolle edestakaisin tarpoessa. Näiden mun mielettömän rationaalisten päätösten valossa onkin suorastaan ihme, että kulunut viikko on kulunut yskien ja niistäen.

Nyt taidan jatkaa meneillään olevaa bulkkilinjaa ja mennä ihastelemaan mun mielettömän täyttä jääkaappia. Sain nimittäin porukkani luokseni kyläilemään tänne luokseni maalle (joo moro äiti, on tää Jyväskyläkin ihan oikea kaupunki) ja olemme käyttäneet päivän mukavasti yhdessä kierrellen ja syöden hyvvää ruokaa. Mukava lauantai. Terveillä kerkee sitten ensiviikollakin. Pitäkäähän kivvaaa murmeliset!

<3:Khaija

7 kommenttia:

  1. Tweedtakki näyttää tosi hyvältä! Ite taidan olla myöhässä liikkeellä noiden kanssa, olisi pitänyt satsata jo syksyllä :-) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeepp! Se on kyllä mukavaa vaihtelua ainakin mun perusmustien ja harmaiden villakangastakkien joukkoon (-: hmmm mä en kyllä osaa yhtään sanoa, että löytyykö mokomia vielä, kun en ole piitkään aikaan kauppoja oikein jaksanut kierrellä. Mutta saattaisihan sitä vaikka käydä tuuri jossain alerekillä?

      Poista
  2. We both have the same coat! ;) xx

    VastaaPoista
  3. Heipsan kaunotar! terkut Balilta! Magee kaulakoru sulla. Toivottavasti lunssa pian helpottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan toinen bella! Oi että, kiiitos ja nauti siellä! Kyllähän se alkaa olla jo voitettu (;

      Terkuin ei yhtään kateellinen tyttönen lumipyryn keskeltä!

      Poista