maanantai 22. lokakuuta 2012

With the ocean in our arms, kissing eyes and kissing palms

Nyt olen selvinnyt viikonlopun ylitse ja ajattelin lopettaa tämän blogihiljaisuuden heti alkuunsa. Oikeesti teki ihan naurettavan hyvää istua yksin kaverin kämpillä koko viikonloppu seuranaan ihan vain omat ajatukset (joo ja miljoona jaksoa Aliasta). Iltasin kävin moikkailemassa sitten kavereita, etten ihan höperöitynyt. Tässäpä siis mun tämänpäiväistä asuani. Pitänee kohtapuoliin hankkia se tripodi ja kaukosäädin kameraan, että mun kaverit vielä hetkenkin päästä jaksaa mun kanssa liikkua...

Takki - Vero Moda / Nahkaliivi - Gina Tricot / Nahkahanskat & Housut - H&M / Kaulaliina - Kirppari / Kengät - Dinsko / Laukku - Furla 


Mä tässä kelailin vähän listailla näitä sinkkuuden hyviä ja huonoja puolia, joita on tullut eteeni tähän mennessä.

Ylipäätään voi istua himassa tekemässä ihan juuri mitä haluat, niin karsean näköisenä kuin vain huvittaa. Private sessionit vaan Spotifystä käyntiin ja kaikkein noloimmat biisit pyörimään. Voi katsoa telkkarista niitä kaikkein paskimpia tyttöhömppäleffoja, ilman että kukaan valittaa(okei, tähän kai pakko todeta, että eksäni oli melkoisen joustava tässä asiassa ollakseen mies. Katsoimmehan yhdessä koko SATC -sarjan lävitse...). Leffanvalintakriteeriksi riittää ihan vaan se, että siinä nyt sattuu olemaan vuosisadan kuumin miesnäyttelijä. Voit leffaa katsellessa vaan tuijottaa sitä upeutta ja se ei yksinkertaisesti onnistu sanomaan tai tekemään mitään typerää. Voit kuvitella kuinka se maailman täydellisin mies tulee ja kosii sua ja sitten elätte onnellisina elämänne loppuun asti ilman mitään draamaa ja riitaa (oi miksi kuolit Heath Ledger, miksi?). Baarista voit tulla himaan pilkun jälkeen, räväyttää jokaisen valon asunnossa päälle, tanssia itsekseen vaikka pöydillä ja siltikään kukaan ei kuittaile aamulla. Kukaan ei valita niistä sun ärsyttävistä tavoista, kuten taipumuksesta jättää kamoja ympäriinsä. Niin ja eihän ne omat sotkut ole yhtään niin ärsyttäviä kun jonkun toisen.

 Peplumtoppi on ihan mahdotonta saada itse kiinni. Näinpä joudut lähtemään ulos vetskari auki. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, kun aina voi pyytää auttavaa kättä ystävältä. Kun katsot jotain hurjaa telkkarista (mun mittapuulla tyyliin kaikki ohjelmat sisältävät näitä hurjia kohtauksia) kukaan ei ole kertomassa sulle, millon saa taas katsoa. Yksinään ei jaksa kokkailla mitään herkkuruokia ihan vaan itseään varten, joten oon mä tässä parisen kiloa saattanut elopainostanikin menettää. Tämä on siis toiminut ehkä vuosisadan helpoimpana laiharina.

Kuten tekstistä tuli ehkä ilmi, eiköhän tämä tästä. Oikeastaan nyt on ihan täydellisen hyvä olla näin.

<3:Khaija

9 kommenttia:

  1. Heipsan, mistä sä oot ostanu ton sun laukun, vai netistäkö tilasit, paljon sillä oli hintaa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan! Ihan Helsingin Stockmannilta. Ja Furlalla taitaapi olla ihan oma liikekin kyllä Helsingissä jos kyseisestä merkistä olet siis kiinnostunut (-: Taisi maksaa 300 tai jotain sinne suuntaan (-:

      Poista
  2. ihana asu! ja toi teksti on kyllä täyttä totta! :D sinkkunaki on kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja niin se on ! Aina pitää olla ittensä kanssa kivaa (-:

      Poista
  3. Ihanat värit tossa sun huivissa ja kuvissa!

    VastaaPoista
  4. Tuo kaulaliina on kerrassaan ihana. Muutenkin todella kauniit ja ihanat kuvat. Tykkään kovasti! :)

    VastaaPoista