perjantai 12. lokakuuta 2012

PERUNAILTAMAT

Ajattelin jaella muutamat kivat fiiliskuvat viimeviikolta näin alkavan viikonlopun kunniaksi. Keskiviikkona olimme viettämässä iltaa Annin luona. Teimme yhdessä ruokaa (nam, uuniperunoita!), juorusimme ja herkuttelimme. Perus tyttöjeniltamat, vaikka saattoi juttujamme joutua kuuntelemaan muutama miespuolinenkin. Myöhäänhän meillä taisi mennä, mutta minkäs teet kun seura on niin hyvää! Niis ja Anni oli tehnyt maailman söpöimpiä porkkanakakkumuffinseja meille jälkkäriksi. Kätevä emäntä (;


Tarkkasilmäisimmät ovatkin saattaneet jo huomata tuon Cosmopolitanin tähtibloggaajakisan bannerin sivupalkissani. Vaikka kisassa onkin toinen toistaan suurempia ja menestyneempiä blogeja, ajattelin kuitenkin kokeilla mahdollisuuksiani ja osallistua kilpailuun. Tuohan olisi aivan mieletön tilaisuus tällaiselle pienelle bloggaajalle, joten jos jonkun mielestä bloggaajana ansaitsisin tuollaisen mahdollisuuden, niin eikun tykkäilemään! Mun profiiliini pääset suoraan klikkaamalla banneria tai TÄSTÄ. Tykkää -nappula ilmestyy kun viet hiiren kuvan päälle.


Suurimmat kiitokset kaikille tykkäilijöille! Täällä ollaan sellaisella ei se ota, jos ei anna -asenteella. Aina täytyy muistaa uskoa itseensä! Ton meneillään olevan tenttialueen kohdalla saatan tehdä poikkeuksen. Tuon kurssia vetävän professorin mielestä markkinointiin kun tuntuu liittyvän kaikki dinosaurusten evolutiivisen kehityksen ja suurten finanssikriisien väliltä. Odotan siis innolla millaisen tentin aiheesta saakaan kokoon! Mutta eiköhän tuostakin selvitä tarpeeksi ahkeralla lukemisella. Oikein rentouttavaa viikonloppua teille kaikille! Meitsi sammuttaa läppärin än-yy-tee-NYT ja palaa pänttäämisen pariin jälleen huomenissa! Nyt ystäväni luokse pitämään kivvaa! Adios! (-:

<3:Khaija

5 kommenttia:

  1. Tuli kamalasti mieli jotain makeaa. Noi cup caket näyttää meinaa sen verran hyviltä. :DD

    VastaaPoista
  2. Mielettömiä nuo teidän herkut olleet!! :)

    Oli kyllä niin kiva nähdä, loman jälkeen kyllä järkättävä pian uudet treffit! ♥

    Tsemppiä tenttiin lukemiseen ja ihana viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olivat kyllä!

      Juu todellakin järkätään. Oli kivaa jutskailla! (-: oikein upeeta lomaa teille <3

      Poista
  3. Mä oon nyt niin innostunu tosta sokerimassaväsäilystä ja leipomisesta! Mitähän mä seuraavaks teille tekisin? :P ihan mulle ja Jonille en viitti leipoo jatkuvasti kun siinä käy kohta hassusti kun liikaa herkuttelee!

    VastaaPoista
  4. Voi kuule, ilmoitat vaan niin tuun syömään sun leipomuksiasi. Autan oikein mielelläni ! :-D

    VastaaPoista