maanantai 29. lokakuuta 2012

PerjantaikuviaHello! Mä täällä postailen kotikotoota Järvenpäästä. Niin siis jos jollakulla on mennyt tää mun kuvio sekaisin, olen tosissaan kotoisin Järvenpäästä ja asustelin puolisentoistavuotta Kuopiossa, ennenkuin muutin vuoden alusta Jyväskylään, jossa nyt opiskelen. Jäkeen matkustin siis jo viime torstaina, sillä perjantaina juhlistimme erästä todella iloista perhetapahtumaa! Kello on nyt taas vaikka ja mitä, mutta mun oli jotenkin pakko tulla jakamaan tänne nää parit kuvat ja asu perjantailta. 

Jotenkin sitä on ees vaikea tajuta, että kuinka nopeasti tää aika oikein kuluukaan. Nytkin tällainen pidempi viikonloppu vierähti hetkessä ohitse. Johtunee hyvästä seurasta? Tää sunnuntai on ollut oikeen sellanen ihanan perinteinen sunnuntai. Vähän treeniä, kouluhommia ja ihan mielettömät määrät äiskän ruokia. Niiin ja tottakai olen viettänyt aikaa mun uuden rakkauteni, How I Met Your Motherin, seurassa. Mietiskelen tässä vaan, että kuinkahan tää mun kiinteytysprojekti voi ikinä edistyä yhtään mihinkään suuntaan, kun syön kuin pieni rekkamies. 

Ehkä mä voisinkin peitellä mun sisäisen rekkamieheni untenmaille ja pistää simmut kiinni. Tässä maailmassa on vaan ihan liikaa hyvää musiikkia, niin ei millään malta. Ainiin ja koitan palailla tänne jatkossa vähän tiheemmin. Se on vaan jännä fiilis, kun vahingossa pitää taukoa postailusta, niin sen postauskynnyksen ylittäminen on jotenkin mielettömän hankalaa. Mut kiitos teille kaikille, jotka jaksatte olla messissä! Ette arvaakaan kuinka paljon mä arvostelen sitä! Mut nyt öitä!

10 kommenttia:

 1. Ihana asu, varsinkin tuo jakku! Hihi, oot ihana ♥ Toivottavasti nukuttaa hyvin! Mukavaa maanantaita sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toi on kyllä ihan mielettömän kivisjakku! Ite olet <3

   Poista
 2. Sulla on aivan ihana blogi jäin heti koukkuun! :)  http://llovewantneed.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
 3. Onpas todella magee yläosa asussasi.

  hahaa, täälä kans toinen rekkamies. Syö paaaljon enemmän kuin miehensä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mekkoki on kyl kivan näkönen, mut ei jotenkin pääse näissä kuvissa oikeuksiinsa! Kiitoksia paljon ((-:

   Haha, saa sitä vähän olla rekkamies!

   Poista
 4. Oi mikä asu, ja ihania kuvia! <3 Haha, täällä ilmoittautuu kanssa yksi pieni rekkamies. Minkäs teet, kun ruoka on vaan niin hyvää. :D

  VastaaPoista
 5. Mulla ois sulle haaste mun blogissa!(:

  VastaaPoista
 6. HIMYM!<3 hyvä kun muistutit, en ookaan nähnyt vielä uusinta jaksoa :D

  VastaaPoista