maanantai 13. toukokuuta 2013

Uusi mekkokaunotar

Viime viikko on kulunut ties missä kemuissa, töissä, koulussa ja no, kaikkialla muualla kuin täällä blogissa. On ollut valtavan hauskaa. Olen tarponut tasapaksua arkea, juhlinut, nauranut, itkenyt, rakastanut, pelännyt, nauttinut, stressannut ja elänyt. Jyväskylä tuntuu nykyään ajoittain jopa pieneltä paikalta. Tiedättekö, kun tulee vastaan paljon ennestään tuttuja naamoja ja uusien tuttavuuksien kanssa löytyy yhteisiä kavereita tai tajuaa joskus olleensa samoilla etkoilla. Tuntuu jotenkin oudolta, sillä vastahan minä muutin tähän vieraaseen kaupunkiin, jossa mulla oli ennestään vain kaksi tuttua. Vaikka en minä nyt sentään ulkomaille ole lähtenyt yksin asustamaan, olen silti mielettömän ylpeä omasta rohkeudestani. Ja vähän kateellinen niille, joilla se rohkeus riittää sinne maailman ääriin asti. Ovat olleet nimittäin loputtoman antoisia ihan jo kaikki nämä Suomi -seikkailunikin tarjoamat käänteet. Sen mukanaan tuomat ihmiset taas osoittautuneet ihan korvaamattomiksi.
mekko - malene birger / kaulakoru & nahkatakki - h&m / kengät - dinsko / laukku - furla

Lupasin jo kauan sitten esitellä teille tämän Duetosta löytämäni upean Malene Birgerin mekon. Mekko on melkoisen klassinen, mutta tuohon nahkatakkiin yhdistettynä muuntuu myös omaan tyyliini istuvaksi. Sen lisäksi, että mekko on laadukas ja ajaton, se imartelee kroppaa aivan viimeiseen piirtoon. Pakkohan tuollainen oli näin kesän kynnyksellä siis kaappiinsa saada. Mitäs te olette mieltä, tästä näinkin klassisesta hankinnastani?

Päätin näin maanantain kunniaksi tehdä itselleni pieniä lupauksia. Päätin lopettaa liian stressaamisen, keskittyä positiiviseen ajatteluun, elää enemmän hetkessä ja tehdä itselleni enemmän aikaa. Olen nimittäin laiminlyönyt noita kaikkia ihan liikaa viimeaikoina. Enköhän siis saa blogianikin päiviteltyä jatkossa vähän useammin. Kieltämättä tuo ajattelutavan muutos on auttanut (ehkä ne aamulla saamani pusut kanssa vähän) ja jotenkin rupesin jo odottamaan, mitä tämä kiireentäyteinen viikko tuo tullessaan. Itsehän me kuitenkin suhtautumisellamme vaikutamme siihen, millaista elämämme lopunviimein on. Oikein loistavaa alkanutta viikoa siis kaikille!

<3:Khaija

7 kommenttia:

  1. Tuo toinen kuva on ihana! :)

    http://vaatetellen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis mekko! Ite tykkään hirmuisesti asuista, joissa on yhdistelty klassisia ja edgympiä elementtejä :))

    Ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi itsekin useammin lähteä tolle linjalle. Vaatekaapistakin saisi ajattomammman (-:

      Mutta kiitos sulle miljoonasti <3

      Poista
  3. Varmasti oot kuullu tän jo tuhannesti, mut näytätte siskos kanssa nyt aivan samalta kun on hiustenväritkin lähempänä. Ihan hämmästyin, mikä muutos täs viimesen parin kuukauden sisäl on tapahtunut :D

    Mekko, kultainen statement ja punaiset huulet sopivat ihan täydellisesti yhteen! :)

    http://fashionbylinda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo siis ton oon kuullut muutaman kerran et näytetään samalta. nauretaankin samallalailla ja vaikka mitä kuulemma :-D mutmut siis johan mulla on tummempaa hiusta ollut tässä vuoden verran. vai siis tarkotatko tota punertavampaa sävyä? (-: mutta eniveis ei kyllä haittaa, jos mun sanotaan näyttävän kauniilta siskoltani (--;

      Ja kiitos tosi paljon! (--:

      Poista
  4. Kunnon girl crush kuva toi toka <3 Upea oot!!

    Place for Dreams

    VastaaPoista