torstai 23. toukokuuta 2013

Saatan soittaa huomenna, kysyä haluaisitko nähdä, tahdotko suudella kaulaani porttikäytävässä

Moikkelsson taas pitkästä aikaa! Ajattelin palailla tänne blogin ääreen turvallisesti asukuvien ja kuulumishöpinöiden saattelemana, vaikka kieltämättä mun päässä pyörii vaikka kuinka ja paljon postausideoita odottamassa toteuttamistaan. Voisin puhua vaikka koko postauksen ja vielä seuraavankin tästä yllättäen koittaneesta kesästä. Siitä, kuinka aurinko on hellinyt viimepäivät ainakin Jyväskylää, olen päässyt ulkoiluttamaan shortseja, syönyt pehmikset Lutakon rantakahvilassa ihanan miehen kainalossa, pyöräillyt sydämeni kyllyydestä, käyttänyt kaiken vapaa-aikani keräämällä auringonsäteitä kaivamaan talven kätkemiä pisamiani esille ja siitä, kuinka olen löytänyt juoksemisen riemun jälleen suloisina viilenemään päin kääntyvinä kesäiltoina.

Olen toisaalta odottanut kesää vähän vähemmällä innolla, sillä yksi mun ehdottomasti tärkeimmistä ystävistäni, Maiski, lähtee työskentelmään pk-seudulle. Joku teistä ehkä saattaa muistaa, kuinka viimesyksynä etsiskelimme yhteistä asuntoa. Ja arvatkaapas mitä. Bongasimme aivan täydellisen asunnon keskustasta, johon kävimme ihastumassa pari päivää sitten. Muutammekin siis asumaan kämppiksiksi. Rakastan olla ihmisten ympäröimänä ja koska mun oikea perheeni on niin kovin kaukana tällä hetkellä, on ihana päästä saman katon alle Jyväskyläsiskoni kanssa. Meitsi asusteleekin kyseisessä kämpässä pari kuukautta ihan itsekseen, ennen kuin Maiski palaa takaisin. En oikeasti voisi olla enempää innoissani näistä tulevista kuvioista. 
kauluspaita - kappahl / shortsit - gina tricot / kaulakoru - hm / loaferit - topshop / laukku - furla

Jotenkin musta tuntuu, että tästä on tulossa melkoisen loistava kesä kaikenkaikkiaan. Odotan jo innolla tuleviksi viikonlopuiksi sovittuja grillailumeininkejä, mökkiviikonloppuja ja ennen kaikkea odotan kesää asustellessani Jyväskylän keskustassa. Rakastan sitä energiaa, jonka saa ympärillään vilisevistä ihmismassoista ja vilkkaina kuhisevista kaduista. Kieltämättä alkaa olla myös aikamoinen kaukokaipuu (jota ei ainakaan helpota naamakirjan täyttyminen ihmisten lomakuvista), joten mahdollisuuksien mukaan olisi varsin loistavaa päästä reissuunkin vaikka  viimeistään kesän lopulla. Kroatiaan olisi mitä mahtavin päästä käymään uudestaan, joten sinne onkin ollut jonkinmoista matkaa suunnitteilla.

Onko teillä minkämoisia kesäsuunnitelmia? 

<3:Khaija

6 kommenttia:

  1. Ihanatihanat kengät!!

    VastaaPoista
  2. Sie se oot kyllä ihan päivänpiristäjä! :) Olipa miten huono mieli hyväsä niin siun hymyilevät ja iloiset kuvat saa aina hymyn omallekin naamalle! Siun blogia on kyllä tosi kiva seurata! Miulla ei itellä oo kyllä hirveitä kesäsuunnitelmia, koska lomatkin on vasta elokuussa. Mutta sillonpa varmaan lähdetään jonnekin lapin suuntaan vaeltelemaan :) Kivaa viikonloppua Khaija!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aww sää oot kyllä ihana, kun tällaisia kommentteja mulle kirjoittelet <3 samapa itselläkin, että lomaa tietenkin aika rajallisesti, mutta pitää ottaa ilo irti kaikista vapaista viikonlopuista ja hetkistä, mitä onnistuukaan haalimaan! Mutta kuulostaapa kivalta!

      Tulipa hyvä mieli!! ((--:

      Poista
  3. Ihanat shortsit! Itselläni on menossa ihan tolkuton shortsi-buumi :D Niitä on vaan niin mukava käyttää kesällä, ja sukkahousujen kanssa keväällä ja syksyllä! :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin vähän sama! Kun saisi myös jalkoihin vähän kesäisempää sävyä, niin olisi vieläkin kivempi käyttää shortseja (--:

      Poista