keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Instamoments

Moikkis! Minä täällä koitan nauttia kesästä, samalla kun painan duunia, lueskelen vielä perjantaiseen tenttiin ja yritän parhaani mukaan hyödyntää ihan täysillä iskenyttä treenimotivaatiota.  Onneksi viikonlopuksi lähdemme rentoutumaan mökin rauhaan, niin sen voimin jaksaa vielä hyvin painaa arkea pari päivää. Nyt kelailinkin postailla teille mun kännykän uumenista löytyneitä kuvia ja samalla höpötellä vähän, mitä onkaan tullut tehtyä. 

Sunnuntaina pääsimme nauttimaan auringosta, loikoilimme porukalla takapihalla ottamassa aurinkoa  (tai nukkumassa darraansa pois, haha). Kävimme myös katsomassa hevosia, nukuimme päikkäreitä ja pääsin viettämään viikon ainoaa vapaapäivääni ihan rehellisesti laiskotellen.
 Grillailimme ystävieni kanssa kodassa nautiskellen upeasta kesäillasta ja mielettömästä määrästä ruokaa. Anni on pahempi kuin minä noiden puhelinkuvaustensa kanssa. Nainen ei voinut aloittaa ruokailuaan, ennenkuin kaikki lautaselle pätyvät ruokalajit oli grillailtuna, jotta lautasesta sai otettua täydellisen kuvan. Maiskin kanssa mietiskeltiin meidän uuden kimppakämppämme sisustusta. Kesä ja jäätelö part 50675.
Bellalta pusuja<3 Kävimme taannoin tivolissa. Meikkis pelkäsi ihan kuollakseen niissä törmäilyautoissa ja vedinkin siellä kuulemma peura ajovaloissa -ilmeellä koko sen ikuisuudelta tuntuneen pariminuuttisen. Maiski jätti mulle hoitoon blenderinsä kesän ajaksi ja se onkin ollut ihan tajuttoman kovassa käytössä siitä asti. Joku darra-aamupose.
 Tein laittautumisennätyksen: salin jälkeen 25 minuuttia ja heti valmiina lähtöön! Banaaniprodeletutkin maistuvat miljoona kertaa paremmilta blenderillä tehtynä! Viettelemässä kahvitaukoa yliopiston viereisessä puistossa. Ja sitä grilliruokaa!
Tyttöjen kanssa viettämässä Annin synttäreitä! Joku ihana sunnuntai-ilta tunnelmallisesti järvenrantalouhikoilla hengaillen. Ja lisää jäätelöä. Mun jäätelöinnostus on näin kesän tullen lähtenyt vähän käsistä. Jotenkin kun onnistun mieltämään tuon maitotuotteena terveelliseksi?! No mutta nyt täytyy ruveta pikkasen rajottelemaan jätskin syöntiä, jos ei ihan joka päivä kuitenkaan. Jennan kanssa GM:n terassilla. Synttärisankarin mieliksi tuli mentyä ja eikai sillä baarilla ole niin väliä, kun seura on parasta. Ja ihan mukavahan tuo kyseisen kuppilan megaiso terdekin on näin kesällä.

Juoksulenkin päätteeksi Mäkkärin autokaistalla. No ei kai nyt oikeesti. Lounastaukofiilistelyä yliopiston terassilla. Kesäfiilistelyä ihan ylipäätään. Matkalla koirapuistoon!

Ihanaa iltaa ja hyvää yötä murmelit! 

<3:Khaija

8 kommenttia:

  1. Hiih kivoja kuvia, oot kaunis! :)

    http://mmorehappiness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. <3<3<3 mäkki on tosi hyvä lenkin jälkeen

    pus

    MI MI MENDINE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo se perus Big mac isoilla, mut kuhan ottaa light -limun niin ihan hyvää reeniruokaa (((-:

      Poista
  3. Olitteko kattomassa hevosia Nenäinniemessä?

    VastaaPoista
  4. Oli kyllä niin kiva nähdä sut vilaukselta sillon viime lauantaina. Pitäisi taas järjestää treffit ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä! Pitää ihan ajan kanssa istua alas ja juoruta kaikki jutut läpi ! (-:

      Poista