torstai 16. toukokuuta 2013

Farkkua ja nahkaa

Nämä kuvat ovat peräisin eräältä koulumatkaltamme jo jokin aika takaperin. Sillon kun vielä tarvitsi pukea ylipäätään vaatetta päälleen. Nyt meinaan ainakin allekirjottaneen tekisi mieli liidellä tuolla ulkona menemään ohuttakin ohuemmissa hellemekoissa, kun kylmän talven jälkeen tuo parikymmentäkin astetta tuntuu jo kuin olisi päiväntasaajalla konsanaan. Mutta juu, tuona asukuvienottopäivänä nautittiin jo kovin keväästä. Syötiin jäätelöä matkalla yliopistolle ja oltiin ihankuin ekaluokkalaisia.

Mun tekisi mieli avautua siitä, millainen epäonnistumisten päivä tämä onkaan ollut. Maito jäi yöksi päivälle (edit: pöydälle, ei onnistu sitten näköjään kirjoittaminenkaan tänään :-D) ja tällaiselle aamuisen maitokahvin rakastajallehan se meinasi olla yksi maailmanloppu. Lisäksi mun on tarkoitus tehdä vielä viimeisiä paniikkilukukertailuja ennen huomista tenttiä, mutta lukemisen pariin päästessäni huomasinkin, että mulla onkin omien vaivalla tuolostamien papereideni sijaan kädessä kasa poikaystäväni papereita. Eli todellisuudessa nimitys epäonnistumisten päivästä on pikkaisen draamahakuinen. Ne matskutkin kun sitten kuitenkin löytyvät myös netistä, vaikka ei se näytöltä lukeminen lemppareinta puuhaa olekaan. Ehkä svoin kuitenkin jatkaa elämää asian kanssa. 
 housut - dr denim / nahkatakki & korut & farkkupaita - h&m / huivi - pieces / reppu - warehouse / tennarit - converse

Vaikka mä en nyt itse pääsekkään nauttimaan terdeilystä ja auringosta, niin kyllähän tuo mokoma vaan antaa kovasti voimaa ja energiaa päiviini. Sain tänään herätä maailman parhaasta kainalosta ja sain kivoja uutisia. Lisäksi se maailman parhaan kainalon omistaja lupasi korjata mun vapusta asti keskustassa lojuneen pyöräni, niin pääsen taas iloisena konkeloimaan.

Haha, sain muuten eilen kukkia joltain puolituntemattomalta mieheltä. Mun kuulemma pitäisi jättää mun poikaystäväni, se sanoi. Ei tolla kukkapuskalla nyt ihan vielä kilpakosijaksi päästä, mutta kyllähän se ruusupuska ihan kivalta näyttää mun lipaston päällä. Siinä taisi jälleen olla poikkeus tuohon stereotypiaan suomalaisesta miehestä. Mutta nyt taidan sanoa heipat. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee nauttimaan noista upeista keleistä munkin puolestani!

<3:Khaija

5 kommenttia:

  1. Voi vitsi, että sun asukuvat on aina niin hienoja! :) tosi upea lettikampaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no voi kiitos! Tuli vaan tosi rakeisia ja huonolaatuisia pitkään kun olin säätänyt isoarvot ihan päin prinkkalaa ja sitten Niko sen vasta äskettäin bongasi! Mutta siis parempia kuvia tulossa vielä jatkossa:-D

      Poista
  2. Wooot?! :D Salaisia ihailijoita on siis oikeasti olemassa! :D

    Upeat kuvat ja tuollainen kampaus on kyllä kesän juhlia varten opeteltava tekemään! ♥

    Superia viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Ihana asu Kimbledon! Mulla on ollut tän viikon pakollinen loma, joten oon nauttinu ihan hullun lailla ulkoilmaa ja varmaan saanu sata auringonpistostakin, joten oon varmaan saanu sitä aurinkoa sunkin puolesta :D <3

    XX

    MI MI MENDINE

    VastaaPoista
  4. upee kampaus!! oon jo pitkään miettiny että miten tollanen tehään, oisko mitenkään mahollista että tekisit DIY videon tosta tai antaisit jotain vinkkejä?:)

    VastaaPoista