tiistai 9. heinäkuuta 2013

Muutoksen tuulia

Heissan! Ajattelin tulla tänne vähän valoittelemaan blogini hetkellisen kuolemisen syitä. Musta on alkanut tuntua, että matka Khaijas -blogin kanssa alkaa olla päätöksessään. Jotenkin tuon pikaisesti keksityn nimen alla bloggaaminen nyt vaan ei tunnu omalta jutulta. Kuitenkin olen oppinut tämän blogin myötä ihan mielettömästi ja kehittynyt melkoisesti monilla osa-alueilla. Blogimaailmasta mua ei pois kuitenkaan saa, sen verran tästä jutusta tykkään. Siitä on tullut mulle ihan mielettömän tärkeä harrastus, ilmaisukanava ja osa elämää. Tämä blogi on antanut mulle niin paljon enemmän kuin olisin ikinä voinut edes kuvitella. Uskomattomia tilaisuuksia, upeita yhteityökumppaneita ja kamppiksia. Myös kaikki teidän lukijoiden mielettömät ja tsemppaavat  kommenttinne täällä blogissa, moikkaukset tosielämässä ja tutusuminen muihin bloggaajiin, ovat sellaisia juttuja joista en ole valmis luopumaan. 
Näinpä olenkin kokoajan pistämässä kasaan ihan uutta blogia, jossa voin aloittaa ikään kuin puhtaalta pöydältä. Uuden blogin perustaminen tuntui jotenkin kaikkein luonnollisimmalta idealta, kun vaihtoon menevän nimen ja osoitteen lisäksi pääsen keskittymään ulkoasuunkin ilman käyttökatkoksia. Haluan tehdä juttua, jonka takana seison 110 %. Vinkkailenkin tänne ihan sillä sekunnilla, kun uuden blogini saan pystyyn. Mä olen ihan mielettömällä innolla tekemässä tätä jutta ja toivonkin, että saan jutut valmiiksi mahdollisimman nopealla aikataululla!


<3:Khaija

13 kommenttia:

  1. Aivan ihania asukuvia! Löysin juuri uuden lempiblogini <3 Oon sun lukija, liitythän säkin mun lukijaksi ;) Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! (-: Pitääkin mennä ajan kanssa tutustumaan sun blogiisi! (--: Sinulle myös ihanaa kesää!

      Poista
  2. Haha mä jo säikähdin parin ekan lauseen jälkeen että oot lopettamassa! :D Oi vitsit, odotan innolla miltä se uusi blogi näyttääkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no mä mietinkin et kuulostiko toi nyt vähän draamailulta ja Facebookkiin toin ton vähän nopeammin esille :-D Varmaan aluksi on hyvin hyvin simppeli pieno blogi, sillä en nyt ihan niin html-velho sitten ollutkaan, kun olin kuvitellut :-DD kuhan saa hommat workkimaan!

      Poista
  3. Jännää :) Toivottavasti saat kaiken kuntoon pian ja löydät myös lisää omaa tyyliäsi tehdä tätä hommaa :) Hyvältä näyttää ainakin tähän mennessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, vähän enemmänhän tossa onkin tota säätämistä mitä edes muistinkaan, mutta toivottavasti piakkoin saan hommat toimimaan :-D Ja näin mäkin toivon! (-: Kiitos tsempistä!

      Poista
  4. Absolutely Beautiful outfits you have amazing style I think my fave's are the ones with the orange blazer, the first look and the the one with the beautiful palazo pants xo

    ohsofashionxo.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Moikka! En tiedä kirteletkö paljon kirpputoreja, mut ajatelin kysyä et ootko tutustunu helsingin kirpputori"valikoimaan"? Oon nyt vknloppuna menossa ystävän kanssa ja ois kiva käydä kurkkaamassa parit hyvät kirpputorit :) Valtterihan oli ihan paras ja ainutlaatunen, mut onks sielä mitään vastaavaa, jota osaisit suositella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heissan! Kirppareilla tulee kyllä käytyä, mutta hirveämmin en kyllä Helsingin kirpputorivalikoimasta osaa kommentoida, kun täällä Jyväskylässä asustelen ja täällä nykyisin lähinnä shoppailen! Olen Järvenpäästä kotoisin alunperin ja silloin sielläpäin asuessa tuli kirppiksillä käytyä lähinnä vain Järvenpäässä ja Helsingissä sitten ihan kaupoilla. Iso-Roban Fidalta tosin muistan joskus ostaneeni pari nahkaista pikkulaukkua, jotka ovat vieläkin käytössä! Mutta googlettelemalla tai joltain paikalliselta bloggaajalta kysymällä varmaan saa parempia vinkkejä irti (--:

      Poista
  6. Huh ihanaa ettet lopeta sentään bloggaamista! :)

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Mäkin meinasin jo pelästyä,että lopetat kokonaan :D uutta blogiasi innolla odottaen,ihanaa kesää sulle! <3

    xoxo,Anna

    ijustwannashop.blopgspot.com

    VastaaPoista
  8. Saanks mä kysyy muutitko Lutakkoon? :) Se on ainakin mun mielestä Jyväkylän viihtyisin ja ihanin paikka, ja niin lähellä keskustaakin! Oi, mutta onnea paljon uudesta asunnosta vielä! <3 t: ex-lutakkolainen

    VastaaPoista