sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Your love's so cruel


Takki & Jeather pants - Vero Moda / Neule - Gina Tricot / Laukku - Furla / Hanskat - KappAhl / Kengät - Bianco / Huivi - urban a*

Nämä ovat nyt ne eilisessä sekamelskapostauksessa mainitsemani roskisdyykkarikuvat perjantailta. Mulla oli jotenkin mielettömän epäedustava olo koko päivän ja olin jo valmis marssimaan kampaamon penkkiin, jotta tuo pörröpehkoni leikeltäisiin pois. Luojan kiitos kestin nuo fiilikset, läträsin litroittain tehohoitoja ja olemme jälleen hiusteni kanssa ihan kamuja. Takin alla piilossa on ihan mielettömän kiva inkkarihapsuneule, jonka kotiutin alemyynneistä. Sitä nyt ei hirmuisesti tuolta takin alta näy, mutta nytpä tiedätte sen olevan huikea. Myös huivi on uutukainen vaatekaapissani. Sen sain kääriä ilahtuneena ulos joululahjapaketista. Kaulassani roikkuva koru on taas lainattu siskoni Mi Mi Mendinen ehtymättömistä vaatevarastoista. Se onkin ollut kaulassani nyt ahkeraan jo usean päivän ajan. On onni, kun on tuollainen sisko.

Mun päivääni ovat mahtuneet neljään iltapäivällä kestäneet yöunet (herätessä piti hetki miettiä, että olin tosissaan autolla liikkeellä edellisenä iltana), kutsu lähteä kiesimään veljeni amiskavereiden kanssa ja Delilahin tuotannon fiilistelyä. Ehkä sitä voisi kohta vielä jossain käydä pyörähtämässä tämän loistavan unirytmini kunniaksi! Mitäs tykkäilette mun spugelookistani?

<3:Khaija

8 kommenttia:

  1. I feel U!! Hiuksiin vain öljyjä, joilla selviää noista päivistä ;) Rakastan hiusöljyjä, sillä niillä todella saa oman pehkonsa "inhimilliseksi" :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun upeita hiuksia kun katsoo, on niin vaikea uskoa, että sulla on myös huonoja hiuspäiviä! Haha joo, mullakin taitaa olla käytössä ainakin kolme-neljä erilaista hiusöljyä. Mutta joo, ehkä noi pehkofiilikset on vaan kaikkien pitkähiusten arkipäivää aina toisinaan. Ja onneksi nuo tuotteet pelastavat! (--:

      Poista
    2. Mulla niitä huonoja hiuspäiviä vasta onkin ;D Pehko on usein ihan liian iso pehko :DD Näinä päivinä öljyt vain apuun ja taas näyttää ihmiseltä, haha!

      Kyllä se siitä <3 Ihanaa Uutta Vuotta kaunotar!

      Poista
    3. No mutta onneksi toi iso pehko on kuitenkin aika positiivinen ongelma! Kiitos samoin toinen <3

      Poista
  2. Ihania kuvia! Tosi hyvin onnistunu :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvat on hyviä, malli vaan vähän jäässä :--D

      Poista