lauantai 29. joulukuuta 2012

Takaisin bloggerin ihmeellisessä maailmassa

Heipsan! Jotenkin jännä, siisti, haikea, upea ja kaikenkaikkeaan sekava fiilis taas kirjoitella tänne bloggerin puolelle. Cosmon vikassa postauksessa taisin lupailla palailevani tänne jo hieman tätä hetkeä aiemmin, mutta jotenkin tulikin pidettyä pikkuruista blogilomaa. En oikein edes tiedä mitä tänne nyt kirjoittaisin. Mielettömän huikeita päiviä, reissuja ja retkiä on näihinkin ihan pariin päivään taas mahtunut, Jäkeä, Vantaata ja Helsinkiä tutkittu ja hauskaa on ollut. Alennusmyyntikiintiönikin on ihan loppuun asti täynnä ja kyynerpäätaktiikkaa todistettu tarpeeksi yhdeksi puolivuotiseksi. Mulla on asukuviakin varastossa muutamia. Eilisen päivän kuvissa näytän ihan roskisdyykkarilta ja mietinkin vielä hetken haluanko niitä edes julkaista. Niinpä päätinkin julkaista tämän kyseisen asun jostain viikon takaa. Illasta mun IT-kaverini tulivat kanssani valloittamaan Jäken yöelämää kanssani ja siitä mun illan asustani olisi saanut varmasti kivoja kuvia, mutta eihän näinä talvi-iltoina ole mahdollista saada mitään kuvamateriaalia. Eilen meidän porukan synttärisankari lähti kuskiksi ja oli muutenkin hyvin mielenkiintoiset meiningit. Olin kollaripaita päällä baarissa ja kömmimme Maiskin kanssa nukkumaan aamuyöstä tänne porukoilleni. Mukava ilta siis kaikenkaikkiaan.

Voisin hieman palailla vielä noihin postauksen kuviin. Nykyisin mua ei asukuvia räpsiessä enää haittaa niin mahdottomasti, jos joku ihminen sattuu kulkeemaan kuvaushetkellä ohitse. Nytkin kuvaussessiota piristi eräs hyvin hurmaava herrasmies, joka ryhtyi minut poseeramaasa nähtyään puhumaan kauneuden syvällisistä merkityksistä sujuvalla rallienglannilla. En sitten tiedä minkähän maalaiseksi kyseinen miekkonen minua oikein luuli, mutta en sitten viitsinyt pilata illuusiota puhumalla hänelle suomea ja hymyilin ja nyökyttelin vain takaisin.

Nyt voisin jättää tuon Gimpin ihmeellisen maailman ja ryhtyä viettämään lauantai-iltaa. Tulipas muuten maailman sekalaisin postaus, koittakaahan kestää. Mitäs tykkäilette mun mustavalkoisesta printtiasustani? Heipsanssaa!

<3:Khaija

2 kommenttia:

  1. Koko tyttö aivan ihana, ja voih että nuo housut on ihan... <3 <3!

    Mekin käytiin tänään kiertämässä alennusmyynnit ja juurikin mustavalkeita asuja lähti tyttöjen mukaan, itse shoppailin lähinnä silmilläni sillä kärsin joulunjälkeisestä tyhjätaskuisuudesta. Tein kuitenkin hyviä bongauksia, jotka käyn hankkimassa heti maanataina, jos onni suo :)

    https://theartofesteticdesign.blogspot.com

    VastaaPoista