tiistai 2. lokakuuta 2012

Dreams burn but in ashes are gold

 Poncho - Lindex / Farkut - Dr Denim / Kengät - Jeffrey Campbell / Laukku - Furla / Hattu - Seppälä / Koru - Glitter




 Hitto tää syksy on kyllä kaunis vuodenaika! Vaikka nämäkin kuvat otettiin ihan perustylsässä miljöössä, niin nuo keltaisenaan hehkuvat lehdet vain tuovat kuviin jotain korvaamattoman kaunista. Muutamat viimeisimmät päivät ovat vielä olleet ihanan lämpöisiä. Mun sisäinen syksyloverini onkin arvatenkin ihan liekeissä!


Tämän kauniin syyspäivän kruunasi vielä ihana koti-ilta. Kokkailimme hyvää ruokaa fiilismusiikin soidessa. Tai lähinnä minä kokkailin ja Ville pusutteli mua samalla. Haha, sopii hyvin tollanen diili mulle. Kerrankin olin ahkera ja tiskasinkin vielä kaikki astiat pois pöydiltä lojumasta. Siitä tulee vaan äärettömän hyvä fiilis, kun on masu täynnä hyvää sapuskaa ja keittiö siisti. Kummallisista asioista sitä ihminen tuleekaan onnelliseksi. Nyt taidan vielä hetkeksi käpertyä mummin neuloman torkkupeiton alle fiilistelemään Kings of Conveniencen tuotantoa. Jospa toi mun ahkera opiskelijapoikkis palaisi kohta tuolta luentojen ihmeellisestä maailmasta ja pääsisin käpertymään sen kainaloon. Ihanaa iltaa teille kaikille <3 Mä oon vähän lällyllä tuulella. Tai ehkä oon vaan helvetin onnellinen just nyt tässä hetkessä.


<3:Khaija

14 kommenttia:

  1. mistä ostit/tilasit nuo kengät?

    VastaaPoista
  2. Aivan upea toi sun tukka! Kasvaisipa omaniki nopeaa :) Noita kenkiäkin kyllä ihastelen aina kaikilla blogeissa! En vaan osaisi niitä itse käyttää, mutta aivan upeathan ne kyllä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se siitä pikkuhiljaa kasvaa, vaikka siinä kasvuvaiheessa tuntuukin iäisyydeltä! Itsellähän oli viimevuoden puolella ne lettipidennykset, koska en jaksanut odotella, että oma lyhkänen tukkani siitä kasvaa! Nopeastihan se kuitenkin loppupeleissä venähti (-:

      No siis maailman helpoinhan noilla on kävellä, mutta kyllä sitä itsensä tuntee melkoiseksi pilvenpiirtäjäksi noin huikeilla koroilla :-D


      Poista
  3. Oi miten ihana tyylikäs kaunotar!!;)

    VastaaPoista
  4. Toi lierihattu on niin upea sun päässäsi!

    VastaaPoista
  5. Upea asu :) Ja kuvat! Ihania ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä täällä hyppelehdin tyyliin tasajalkaa, kun huomasin, että mun lempparibloggaaja on kommentoinut mun postausta! Whii kiitos Julia, oot niin huippu!

      Poista
  6. Oliko noi kengät missä kunnossa ku sait ne nellystä? Ku jotku sanoneet aina, että huonokuntoisina tulee ymym. oon ite kans pitkään harkinnu ostaa ton merkkiset kengät :)Kiva postaus!

    VastaaPoista
  7. Niin upeen näköinen oot! (: Syksyisellä meiningillä! (; Ihania syksyn illat ovat, kun saa tehdä just tuota mitä ootkin tohon kirjoittanut. ((:

    VastaaPoista
  8. Heippa :D Pakko ekaks sanoo että tää sun blogis on aivan ihana ja yhdistelet ihanasti asusteita ja vaatteita :) and löööv those shoes ♥

    Mutta itse asiaan. Oon tietoinen siitä että oot ollu yhteistyössä Ziperall:in kanssa, ja se kiinnostaisi nyt muakin suuresti :D Joten voisitko olla ihana ja vähän infota mua, että mitä kautta sä lähetit Ziperallille s-postia ja minkälaista sellaista (mitä tietoja siinä nyt about luki) ? :D Anteeks ku tuun näin kyselemään, mutta oon ihan hukassa tän asian kanssa !

    VastaaPoista
  9. sä oot niin kaunis !!! ^^
    Liityin blogin lukijaks :))
    sulla on kans tosi kivoja asuja aina päällä

    VastaaPoista