keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Enormous Lash -ripsiseerumin vaikutukset

Heippa murmeliset! Lueskelin tässä blogeja (vapaapäivä, aah!) ja törmäsinkin eräässä ripsiseerumipostaukseen. Tästäpä tulikin mieleeni, että mun onkin ollut tarkoitus tehdä postaus Enormous Lashista jo vaikka kuinka ja kauan. Nytpä siis vihdoin räpsin lähikuvia räpsyistäni, jotta pääsette arvioimaan tuloksia ihan omin silmin.Aloin siis käyttää Enormous Lashia elo-syyskuun vaihteessa, ja olenkin käyttänyt sitä aamuin illoin nyt vajaan kaksi kuukautta ja ainoastaan yläripsiini. Tuote levitetään ripsen tyveen, kuten nestemäinen laineri. Levitys vie maksimissaan puoli minuuttia, joten mikään hirveä ajallinen panostus ei ole kyseessä. Tuoteseloste lupaa tuloksia 4-6 viikon kuluessa ja itse aloinkin huomata muutoksia ehkä juuri tuon neljän viikon kohdalla.

Valitsin kyseisen ripsiseerumin, koska sen sain kätevästi haettua heti käyttööni tuosta Sokokselta (malttamaton kun olen) ja se oli halvempi vaihtoehto, kuin esimerkiksi NeuLash. Riittoisa 6ml:n pakkaus Enormous Lashia maksoi 103 euroa, kun samasta määrästä NeuLashia olisi pitänyt maksaa 60 euroa enemmän ja sitä pitää tilata netin kautta. Luinkin jostain keskustelufoorumilta, että ruotsalaisella firmalla on yksinoikeus NeuLashin myymiseen, joten se voi tästä syystä pitää hinnat hirmuisen korkealla. Ja turha se on perkästä merkistä maksaa, jos samat tulokset on mahdollista saada myös halvemmalla, mutta vastaavalla tuotteella.

No mutta nyt niihin ennen ja jälkeen kuviin.Mä huomaan eron ainakin ihan selkeesti. Kun kattoo noita sisänurkan ripsiäkin esimerkiksi, niin ero on ihan selkeä. Ennen-kuvassa näyttäisi olevan paksumpi kerros ripsiväriä, niin ripset näyttävät siinä ehkä hieman tuuheammilta (tai paakkuisemmilta, miten tahansa). Kyllä se vaan toimii ainakin omasta mielestäni! Purkissakin on vielä paljon tuotetta jäljellä ja taidankin siirtyä käyttämään sitä kerran päivässä, aina ennen nukkumaanmenoa tulosten ylläpitämiseksi. Riittoisa pakkauskin kyseessä siis.

Mulla ei esiintynyt mitään punoitusta, ärtymistä, jne tuotetta käyttäessäni. Ehkä välillä aamuisin oli silmät vähän turvoksissa, mutta en nyt menisi suoraan laittamaan sitä seerumin syyksi. Muistan nimittäin esimerkiksi kotona asuessani säilyttäneeni lusikkaa jääkaapissa, jotta pystyin aamulla laskemaan silmäpussejani. Pakkauksessa kuitenkin lukee, että jos jotakin punoitusta yms esiintyy, niin tuotteen käyttö pitää lopettaa.

Tiivistettynä, voin lämpimästi suositella tuotetta kaikille yhtä hölmöille, jotka ovat valmiita panostamaan kaikkeen ulkonäköön liittyvään hömpötykseen. En nyt menisi sanomaa, että räpsyjen pituus millälailla korreloi elämänlaatuun tai onnellisuuteen, mutta ainakin tuote lunastaa lupauksensa pidempien ripsien osalta!
Mitäs sanotte tuloksista? Onko ero niin suuri, että ripsiseerumi oli hintansa arvoinen? Tykkään muuten hirveästi näistä lähikuvista, joista ilmenee, että noi kulmat olisi mahdollisesti voinut nyppiä ennen näiden ottamista. Noh, mitäs pienistä.
Siinäpä tuli samalla kuvaa mun ihan perus arkimeikistä. En yleensä jaksa tuota enempää maalailla naamaa, joskus saatan myös laineria käyttää yläluomelle, jos on semmoisiin aikaa. Kiireessä se vaan tuppaa menemään niin, että ainakin minulla aikaansaannoksena on hyvinkin epämääräiset rajaukset, jotka sojottavat minne haluavatkaan. Räpsäsinpä vielä kuvan tuotteista, joita tässä meikissä olen käyttänyt. 
Näistä tuotteista ikuisuuslemppareita ovat Maybellinen peiteväri, Lorealin Golden beige luomiväri ja Rimmelin poskipuna. Uutena lempparina on tuo meikkivoidesivellin. Kuinka helppoa sillä onkaan meikkivoide levittää! Muista tuotteista en ole löytänyt sellaisia korvaamattomia versioita, vaan ne vaihtuvat aina yleensä loppuessaan. Onko teillä jotain korvaamattomia luottomeikkituotteita? Ottaisinkin siis vastaan enemmän kuin mielelläni etenkin ripsiväri ja meikkipohjasuosituksia!

7 kommenttia:

 1. Huih, mun pienellä budjetille tuollainen putilo on ihan hiiuuukkasen kallis. :o Kyllä sen eron huomaa ja jälkeen kuvassa ripset ovat enemmän ylöspäin ja...elinvoimaisemmat! (: Mee like. :D
  Mulla ei ole mitään korvaamattomia meikkejä - nappaan aina kaupasta sen, mikä sillä hetkellä tuntuu parhaimmalta. :D

  VastaaPoista
 2. Pah kaikki minun ripsarit on aina huonoja, käytän ripsiväriä niin vähän että ne ehtii kuivua ja paakkuuntua ja sitten alankin jo haikailemaan uuden perään vaikka "ihan vasta ostinkin tämän putelin" :D Mutta aika jännä tuollainen seerumi, oon ehkä joskus kuullu tuollasesta mutta nyt vasta kiinnostuin. Kiva postaus!

  VastaaPoista
 3. Marie, Joo mäkin muistan ku joku Emotionionin myyjä muulle joskus pari vuotta suositteli tota tuotetta ja olin ihan wooou, en kyllä ikinä tollaseen noin paljon rahaa pistäis! Nyt kuitenkin kun teen käytännössä pääsääntöisesti töitä, niin on vähän eri tilanne (:

  Sita, Mäki aina innostun kaikista mainosripsareista, vaikkakin ei ne oikeesti ees toimi, kun niillä on ne irtoripset! Ja kiitos (:

  VastaaPoista
 4. Itse mä voin sanoa, että Erisanin kasvovoiteet sopii hyvin esimerkiksi just meikkipohjaksi (: Ripsareista on vähän vaikea sanoa, mutta mitä nyt itse ostin lähiaikoina, niin We Caren Wonder Lashes vaikuttaa lupaavalta!

  VastaaPoista
 5. Mulla onkin Erisanin kasvovoidetta päivävoiteena ja Lancomea sit yövoiteena (: Pitääkin etsiä toi ripsari käsiini, en oo ikinä kuullukaan aiemmin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. kyl noista ripsistä eron huomaa :) en sit tiedä maksaisinko itse noin paljoo tosta.. ja mun lemppari ripsari on kyl ehdottomasti max factorin false lash effect, muutenki max factorilla on parhaat ripsarit =) ainaki ite suosittelen!

  VastaaPoista
 7. jepps. syytän ripsienpidennysten jälkeistä masennusta omasta toiminnastani :D Siis joo oon kuullu noita Max Factorin ripsareita kehuttavan usein, mut jostain syystä ei oo itsellä lähtenyt ikinä mukaan. en sitten tiedä miksi :)

  VastaaPoista